EGR valfi GM mi DELPHI mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trilogy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MOTOR' Alıntı:
selam.bence hiç uğraşmayın gidin servise egr yi iptal ettirin.ben iptal ettirdim.şimdi çok rahatım.arıza lambasının yanmasındanda kurtuldum.çekiş arttı.benzinde hiç bi değişiklik yok.herkese tavsiye ederim
NASIL BİŞİ YA BU HİÇ Mİ ZARARI YOK İPTAL ETMENİN GERÇEKTEN BİLMİYOM AMA MANTIKLI BAKILIRSA ADAMLAR BOŞUNA KOMAZLAR MİLYONLARCA ARAÇ ÜRETİLİYO VE NE KADAR KARLARI OLUR

kagan-opel' Alıntı:
valla kardeş bende servisim ama delphi hiç kullanmadım. geçen gün bi müşterim geldi alanyada takmışlar 2 ay önce egrsini ve markası delphi ydi. gene bozulmuş. temizledim ama olmadı. onun için ben GM diyorum
herzaman orjinal:good:

delphi

EGR valfini az önce değiştirdim. Delphi markaya 200 YTL ödedim. Kazık yedik gibi mi acaba?
cam makara düzeneğide bozulmuştu. Toplamda 270 YTL ödedim. xxxx servis.
parasız sadece el fren ayarını yaptılar.

arkadaşım ben delphı kullandım 3 aydan beri kullanıyorum şu anda bi sorun yok.hem delpi de garanti veriyor.

Delphi ve GM

Arkadaşlar yakın zamanda Astra F için oksijen sensörü değiştirmem gerekti ve bir araştırma yaptım. Yaptığım araştırmanın sonuncunda yedek parçacıdan Delphi marka oksijen sensörü aldım. Tabi aldığım yer tanıdık olduğu için bana Delphinin GM onaylı ürünler ürettiğini söyledi.

Hatta orda bana 2 adet EGR valfi gösterdi. 2 side Delphinin üretimi. Birisinin üzerinde Hologram vardı diğerinin üzerinde ise yoktu. GM logolu ve hologramlı ürünlerin tek farkının garanti süresi ve fiyatı olduğunu belirti.

Bu arada oksijen sensörü için servis 213 ytl fiyat verdi. Biz bunu 60 ytl ye hallettik ve hiç bir sıkıntıda yok belirtmek isterim.

Geri