Egzos gazı kontrol lambası sorunu.

Benim aracımda da aynı dert söndüremedi kimse söneceğini de sanmam.

Abi atiker sistem var ustam oraya bişeyler yapıyorlar söndürüyorlar bence yapma boşver dedi.airbag lambası da soketlerden 2kw gelmesi lazımmış bilgisayardan baktık 8 airbagdan 6 sında 2kw gelirken,2 sinden 7 kW geliyor.soketleri çıkarıp lehimlerler bir ara airbagcıdan yaptırırsın dedi.açıkçası şimdilik uğraşasım yok ama kadranda görmek gerçekten sıkıcı.yarın bi gün satmaya kalksam arabayı kötülerler.zaten yol bilgisayarıma da sürekli yağmur suyu & motor suyu seviye uyarısı geliyor sensörler bozuk.

Abi atiker sistem var ustam oraya bişeyler yapıyorlar söndürüyorlar bence yapma boşver dedi.airbag lambası da soketlerden 2kw gelmesi lazımmış bilgisayardan baktık 8 airbagdan 6 sında 2kw gelirken,2 sinden 7 kW geliyor.soketleri çıkarıp lehimlerler bir ara airbagcıdan yaptırırsın dedi.açıkçası şimdilik uğraşasım yok ama kadranda görmek gerçekten sıkıcı.yarın bi gün satmaya kalksam arabayı kötülerler.zaten yol bilgisayarıma da sürekli yağmur suyu & motor suyu seviye uyarısı geliyor sensörler bozuk.

Sorma Ömer gitmediğim usta kalmadı bu lambadan dolayı yok arkadaş. Eğer lpg taktıracam bu arıza lambası yanar mı diye adamlara sorsam şart ederler yanmaz diye taktıldıktan sonra yanıyor dediğin de sorun lpg de değil diye çemkirmeye başlarlar.

P0171 ne anlama geliyor. Baktığımda sistem çok zayıf diyor ama bu ne demek?

Bu sabah fırına gitmek için arabayı çalıştırdım. Süpriz. Işık sönmüş. Kendi kendine yandı kendi kendine söndü. :)

P0171 ne anlama geliyor. Baktığımda sistem çok zayıf diyor ama bu ne demek?

P0171 demek araban intihar ediyor demek ;)

Tehlikeli bir koddur kendisi .

Rozetman , Astra H da airbag lambası emniyet kemerinden de yanar . Bu arada Astra H ın hiç bir Modelinde 8 airbag yok . Evet 8 adet airbag yazısı vardır ama perde hava yastıkları tektir önden arkaya tek uzanır .

Cim modül pinlerinde ki problem airbag lambasına sebep oluyor sen bana hangi airbag olduğunu yaz , bende sürücü airbag voltaj yüksek diyordu pinleri cim modülden düzelttim söndü . KW leri boşver , mv ve MA ile çalışan bir sistemde 2kw yı da kim nasıl okuduysa artık .

Rozetman , Astra H da airbag lambası emniyet kemerinden de yanar . Bu arada Astra H ın hiç bir Modelinde 8 airbag yok . Evet 8 adet airbag yazısı vardır ama perde hava yastıkları tektir önden arkaya tek uzanır .

Cim modül pinlerinde ki problem airbag lambasına sebep oluyor sen bana hangi airbag olduğunu yaz , bende sürücü airbag voltaj yüksek diyordu pinleri cim modülden düzelttim söndü . KW leri boşver , mv ve MA ile çalışan bir sistemde 2kw yı da kim nasıl okuduysa artık .

İntihar ediyor derken? Tehlikeli kod derken?

fakir karışım demek. sıkıntılı iş demek. acil kontrol demek...

o arıza kodu çıktığında yağın rengi bile kararmaya başlıyor hemen. fakir karışım fena ısıtıyor motor içini...sakat..

Sürücü ve yolcu olması Lazım.haklısnız sistemde 6 airbag sembolü vardı 2 sürücü yolcu,perde ve koltuklarda olan yastıklar.cim sorunu var kadran parlaklığı arttırdığımda korna çalmıyor ve tuşlar bozuluyor.

Geri