Ehliyetsiz Hiç Polise Yakalandınız Mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ewet arkadaşlar Ben 18 girmek üzereyim ehliyetim yok ama arabam war kacak kacak sürüyorum bakalım ne zaman yakalancaz merak ettim we sormak şimdi kısmet oldu ehliyet almadan önce genellikle herkes araba sürüyordur.Hiç Polise yakalandınız mıı??
14 yaşımdan beri araç kullanırım. Ehliyet alana kadar trafiğe açık alanlarda araç kullanmama ailem tarafından izin verilmediği için öyle bir sorunum olmadı. Ehliyet almana az kalmış. Sen de kullanma derim.

Marifetmiş gibi orta okuldan beri kullanıyorum, 13 yaşımdan beri kullanıyorum, 15 yaşımdan beri kullanıyorum gibi mesajlar görmek beni gerçekten dehşete düşürdü.Adı üstünde "ehliyet", yani trafikte araç kullanmaya "ehil" olma.Değil 13-14, bence 18 bile erken trafiğe çıkmak için.Önemli olan önce trafikte araç kullanabilecek olgunluğa erişebilmek.Eğer yasa koyucular insanların 13-14 yaşında bu olgunluğa erişeceğini düşünselerdi ehliyet alma yaşı 13-14'e düşerdi.Lütfen mesajlarınıza dikkat edin arkadaşlar, aramızda yaşı ehliyet almak için uygun olmayan üyelerimiz var.Mesajlarınızdan cesaret alarak bu akşam direksiyon başına geçip bir kaza geçirseler hiç mi suçluluk duymayacaksınız???

Marifetmiş gibi orta okuldan beri kullanıyorum, 13 yaşımdan beri kullanıyorum, 15 yaşımdan beri kullanıyorum gibi mesajlar görmek beni gerçekten dehşete düşürdü.Adı üstünde "ehliyet", yani trafikte araç kullanmaya "ehil" olma.Değil 13-14, bence 18 bile erken trafiğe çıkmak için.Önemli olan önce trafikte araç kullanabilecek olgunluğa erişebilmek.Eğer yasa koyucular insanların 13-14 yaşında bu olgunluğa erişeceğini düşünselerdi ehliyet alma yaşı 13-14'e düşerdi.Lütfen mesajlarınıza dikkat edin arkadaşlar, aramızda yaşı ehliyet almak için uygun olmayan üyelerimiz var.Mesajlarınızdan cesaret alarak bu akşam direksiyon başına geçip bir kaza geçirseler hiç mi suçluluk duymayacaksınız???

:alkis: :good:
Iste olay budur !

16 yaşlarında sürekli olarak trafikteydim ehliyetim varmış gibi rahat ve hürdüm 17 yaşıma girer girmez 6 ayda 6 kere yakalandım 4 ünü çorbacı dükkanı açacak kadar para verip kurtardım :D 2 sinde işlem gördüm 600 ytl ydi yanlış hatırlamıyosam..2 den sonra bıraktım kullanmayı 3. hapis fln dediler tutuştu tabi :D

ne yani yalanmı söyleyelim abi , bu tür bi konu açılmış bizde yorum yapıyoruz kızmanı gerektiren bi durum varsa o da bu konu olmalı..

ne yani yalanmı söyleyelim abi , bu tür bi konu açılmış bizde yorum yapıyoruz kızmanı gerektiren bi durum varsa o da bu konu olmalı..

Ne yani Ziya, ben daha önce hiç uyuşturucu kullanan var mı diye başlık açsam ona da mı yorum yazacaksın?Yorumların yanlışlığı zaten başlığın yanlışlığından kaynaklanıyor.Başlık var diye illa yorum yazılmalı diye bir kural koyuldu da ben mi kaçırdım?Eğer yanlışsa, yasalara aykırıysa ya da en önemlisi kötü örnek teşkil ediyorsa tabi ki yorum yazmamalısın...

bu gece bu gazla ehliyetsiz trafiğe çıkan çok olacak galiba...

arkadaşlar olaya duygusal yaklaşmayın...yapılan eylem yanlışta olsa gözden kaçırdığınız bir nokta var...

başlıkta zaten seni ehliyetsiz trafiğe çıkartmış adam...sadece merak ettiği polise denk gelip yakalandın mı?

bunu ehliyetsiz araba kullanılır mı kullanılmaz mı tartışmasına dönüştürmeyin lütfen

Ne yani Ziya, ben daha önce hiç uyuşturucu kullanan var mı diye başlık açsam ona da mı yorum yazacaksın?Yorumların yanlışlığı zaten başlığın yanlışlığından kaynaklanıyor.Başlık var diye illa yorum yazılmalı diye bir kural koyuldu da ben mi kaçırdım?Eğer yanlışsa, yasalara aykırıysa ya da en önemlisi kötü örnek teşkil ediyorsa tabi ki yorum yazmamalısın...

tamam da abi forum kuralları diye bişey var biliyosun, eğer uyuşturucu kullandınızmı diye bi konu açılıpta bu konuya yönetim karşı çıkmıyosa ve bu konuyla ilgili yaşadığımız bi olay tecrübe vs var ise yorum yapmalıyız.
burası bi forum sitesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri