- Konuyu Başlatan
ÖSS'ye bir hafta kala yakalanmıştım, polis bana Canısı kaseti sormuştu ( o zman moda idi) sonra bıraktı ( sene 97 , cep tlf'nu sakladığımı hatırlıyorum)
öys yaklaşırken kaza yapmıştım ehliyetsiz.( babam bi işe göndermişti) ömrüm boyunca yaşadığım en büyük trajedilerden biri idi. 5 saat karakolda kaldıktan sonra çıkabilmiştik, çarptığım (aslında bana çarpan) motorda karı-koca vardı ve kadın hamile imiş, geçen saatlerdeki stresimizi ve hastaneden gelen haberle rahatlayışımızı hala hatırlıyorum.
Araba yapılmadan daha ön tamponsuz lise mezuniyetine giderken yakalanmıştım bir defada arkadaşlarla. yine ucuz atlatmıştık ama keşke ilkinde ucuz atlatmayıp gerekli cezayı aldıktan sonra ehliyete kadar bir daha çıkmasaydım diye düşünüyorum. (kazamda benim suç oranım %20 olsada karşıdaki insanların kaza anındaki görüntüleri hala ürpertir beni)
Bir defada babam alkollü olduğundan bana vermişti, yakalanmıştım ve araç parka çekilmişti.
Son vukaaat; ehliyet sınavına girip kazandım, ama dosyamı almadan trafige yakalandım bayram arasında
hakkaten cok sansızmıssın