corsa n e katılıyorum yazmayı unutmuşum, kusura bakma corsa n...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Byler haklısınız ama bence işte burda uayrımızıda yapabiliyoruz zaten benmim cevabımıda okuyabilirsiniz mesela ordada her ne kadar kale alınırmıyım bilmem ama en azından burdan uyarımı yapıyorum öbür türlü uyarımızıda yapamayız ayrıca araç aldığımız için bi sene ehliyet almayı beklemiş biri olarak yine tekrarlıyorum SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ ben burdan uyarımı yapıyımda yine alan alsın ama HİÇ BİR ZAMAN BEN USTA ŞÖFÖRÜM BİŞEY OLMAZ DİE DÜŞÜNÜPTE TRAFİĞE ÇIKMAYIN ÇÜNKÜ KARŞIDAN NE GELDİĞİNİ BİLMİYORSUNUZ :good:corsa n e katılıyorum yazmayı unutmuşum, kusura bakma corsa n...
sercan kardesime katılıyorum ben yaklaşık 15 16 yaşındayken signatürümeki araba ( imzamdaki ) benim üstüme ama bu şu demek olmuo her arabası olan ehliyetsiz kullansın ama bu bi merak ve gençliin getirdii bi heyecan buda ehliyetsiz kullanmadım diyen yalan söyler eğer doğruysa ya arabaları yoqtur yada gençlik hormonları doğru çalışmıo
ya beyler tartısılacak hiç bi şey yok aslında ben ehliyetsiz araba kullanıyorum tmm ama bunu neredeyse herkes yapıyoo ne gerek war tartısmaya tmm konu kapatılsın sorun deil sadece neden uyarı almamı istiyorlar onu anlamadım...
Konuyu kapatmaya ne gerek var onu anlayamadım?Ya da uyarıya?Yazılanları okumadın sanırım?Yapılan şeylerin doğru olduğu falan yazmıyo...Son derece yanlış hareketler olduğu ve birdaha yapılmaması gerektiği üzerine öğütler var.Başkalarının aldığı uyarılar vaya açtığı konuların kapatılması size mutluluk veriyosa ben uyarı almaya hazırım.konu kitlenmeli uyarı verilmeli...
bende bilmiyorum iştee yüklü bi cezası kesin vardır arabayı parka çekerler benim tek korkum çevirmeye falan yakalanmak yoksa diğer türlü kaza yapmadığın sürece bi şey olmaz...
Konuyu kapatmaya ne gerek var onu anlayamadım?Ya da uyarıya?Yazılanları okumadın sanırım?Yapılan şeylerin doğru olduğu falan yazmıyo...Son derece yanlış hareketler olduğu ve birdaha yapılmaması gerektiği üzerine öğütler var.Başkalarının aldığı uyarılar vaya açtığı konuların kapatılamsı size mutluluk veriyosa ben uyarı almaya hazırım.