Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...

Son düzenleme:
benzin hortumu muhakkak içinden geçmeli yanlama faydası olmaz randıman alamazsın.alsanda %20 YERİNE %5 kadar faydası olur.uğraşmana değmez.içinden geçirrmek için hortumu sök mıknatısı tak yerine gferiye tak.hepsi 10 dk almaz

Anladım abi o zaman benim eski arabanın hoparlörünü sökeyim çünkü bakıyorum mıknatısın şekli seninkiyle aynı ama alt tarafı dümdüz yani halka şekline gelecek bişey gibi görünmüyor...peki forumda 6 kiloyu kaldırması gerektiği yazıyordu mıknatısın...araba hoparlöründen çıkan mıknatıs bu güce sahipmidir?

Hepsiburada.com'daki kullanıcı yorumlarının çoğunluğu puan almak için yorum yapan, o ürünü alıp denememiş kişilerce yapılan yorumlardır. Gerçek yorum için donanımhaber veya TNCTC forumlarını araştırın arkadaşlar.

...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
...

Son düzenleme:
Foto lardaki gibi yapmış olduğun sistemden olumlu sonuç alman başarılı olduğunu gösteriyor .Bu durumda denemeye değer kaybedecek ne varki . Beni düşündüren hart disklermi daha uygun mu olur ? Mıknatısların önündeki yeşil balonumsu nedir.Güle,güle kullan.:alkis:

...

Son düzenleme:
benim arabada benzin hortumunu buldum sanırım ama sökülecek gibi durmuyor. bir de ulaşması çok güç. yarın fotoğraflarım. deneyelim bakalım, sonuçta denemesi bedava

Geri