Ekoyak Taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar şimdi bilgisayacı arkadaşımın yanından geliyorum 4 tane hard disk mıknatısı aldım.bunlar yarım daire şeklinde bunları yanyan getirmeye çalıştığımzda yani daire yapmaya çalıştığımzda bir yönü iterken çevirdiğimiz zaman (tekini) birbirlerini çekiyorlar hangi şekide daire oluşturacağız birbirlerini iterken daire oluşturmak baya zor

denemekte fayda war aslında benimde bi harddiskim war evde calışmayan
onun mıknatıslarını söküp deneyebilirim

asdasdass ya Türk milleti ile gurur duymak boşa değil ...

lpg li araca uygulayan birisi varmı aramızda.. ben arabanın kendisini mıknatıstan yapma taraftarıyım.. hem diz ağrısına falan da iyi gelir bakarsın.

şaka bir yana cidden işe yarıyor gibi ki Honda servisinin zaten sizin araçta 2 tane var ne bağırıyorsun demesi gayet ilginç ve sinsi bir cevap olmuş..

benzinli arkadaşların denememesi için bir neden göremiyorum.. Takın yauv ne olacak yani..

işin teknik yanına gelince ;

- bizim araçlardaki beyine neodyumlu mıktanıs etki edermi bilmiyorum umarım bi etkisi olmaz çünkü 11 kg lık suyu kaldırmış bi alet tırsarım yani
- öte yandan mıknatısları birbirini çekecek biçimde koymanız daha mantıklı gibi
şundan dolayı ki;

bu mıknatıs kerataları manyetik alandan sadece bazı moleküllere etki edecektir ki 2 taraftan da bir çekim gücü ile bu moleküllerin daha bir dış kanatta olmasını sağlamış olacaksınız. böylelikle kıvılcım daha çabuk bir yanma getirecektir ve belkide iç tarafta yanmadan yada kalitesiz bir yanma sonucu atılan yakıtında yanmasını sağlayacaktır.. aslında eğer ki olay benim düşündüğüm gibi ise yakıt debisini düşürmek daha kaliteli bir yanma getirebilir. tabi fakir ve zengin yanmalarını test etmek gerekir motorun neyse..

böyle işte.

...

Son düzenleme:
%40mı :eek:

cıkaralım o zaman lpg leri

yada lpg ye takıp beleşe gezelim

arkadaşlar ben hala deneme sonucunu bekliyorum.ben iddia ediyorum benzinde şu anda % 40 tasarruf sağladım.deneyenler cevap vereceklerdir inşallah bekliyorum
bu yazdıgın hıc gercekcı degıl
bılımsel yapılan onay alınan testlerde bıle bukadar tasarruf yakalanmıs degıl yapmayın.......
eger sen o mıknatıs harıcınden kendınce bırsey gelıstırp yaptıysan patentını al.

Geri