osman bey bu işlemi lpg sisteminde nasıl uygulayabiliriz acaba tank tan gelip regülatöre giren hortumamı takıcaz..?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözberk kardeşim ben kullanıcı yorumlarını değil kendi gözlerimlye ve matematiğimle yaptığım neticeyi aktardım.ben ne ilgili cihazlara müştkeri,ne satıcı nede taraf biriyim.zaten bu konuyu açmamın nedeni boşu boşuna kimsenin fazladan masraf ederek cihaz almadan evdeki malzemelerle tasarruf cihazı yapmasını önermek.YANİ SIRF MESAJ YAZMAK İÇİN DEĞİL.Cinaru kardeşim 1 tanesi 3 kgkaldırmaktadır.isteirsen ölçebilirsin
98 Astra Kardeşim Araç Karbüratörlü Ise Karbüratöre Girmeden önce depodan gelen lpg yakıtının geçtiği boru üzerine Ama Karbüratöre En Yakin Yere (yalniz Dikkat Edin Metal Boru üzerine Değil Mutlaka Plastik Boru üzerinde Olacak)karbüratöre Girmeden önce Benzinli Ise Enjektöre Veya Karbüratöre En Yakin Yere Yine Plastik Boru üzerine Gelecek şekilde Olmali.
Bycorsa kardeşim elektronik olarak takıldığı yerde en yakın mesafe 30-45 cm arasında .zaten 10 cm den sonra mıknatısın etkisi kalmıyor.yinede sen mıknatısının elektronik aksamlara yakınlığını hesaplayarak tak.zaten eko66-ekoyak vs.cihazlarda aynı şekilde montajlanıyor.selamlar