farklı farklı wana yapıyorlar ben şahinlerde görmüştüm en arkaya bir wana yapıyorlar ama wanayı kapatsan bile biraz gürlüyordu ama ben bundan önceki aracımda yani uno'da komple 51 lik boru yaptırdım arka tekerin önünede wana yerini yaptırdım wanayı açtığım zaman tok we tatlı ses çıkıyordu kapattığım zaman ise orjinal susturucudan geçiyordu ve orjinalden hiç bir farkı olmuyordu,eksoz açık yakalandığımda söktür gel diyorlardı 1-2 saat sonra wanayı kapatıp gidip ruhsatımı ehliyetimi alıyordum hiç ceza yemeden![]()
ewet bendeki de öyle orta egsoz iptal edildi.çiftleştirici gibi birşey taktılar.orjinalide kullanabiliyorsun.ama benim vana koltuğun altnda.
hiç unutmam nişanlımla bursada geziyorken teyipte şarkı değiştiriyordum tam o sırada da sağda ekip varmış vanayı kapıyamadım memur polis yanıma gelirken vanayı kapadım.aşağıya indim polis bana az önce çok ses çıkıyordu şimdi niye az çıkıyor diye söylenmeye başladı bende bakın isterseniz kendi orjinal egsozu sadece ucunda egsoz ucu var dedim yüksek devirde ses yapıyor dedim.tamam git dedi
bu arada 150 ytl ye yaptırdım.