Ekzost (Vanali?Vanasiz?)

unutmadan performans isteyenler warsa aranızda katalizatör iptalii tek geçer + buna açık hava filitresi ve performans son susturucuda eklenince beygir artışı yaklaşık 100 hp olan normal güçten ölçülen değer 120 hp oluyor ... chip tuning'i de unutmamak lazım... :D :)

katalizatör 'ün yerine megane racing kit denen küçük 1 susturucu yapılıyor işe yaradığı tartışılamaz denecek kadar güzel yakıt konusuna gelince kısa mesafelerde yüksek güç isteyenler 1az daha fazla yakıt harcarlar ama uzun mesafede performans arttığı için gaz pedalına daha az basacaklar ve yakıttan tasarruf edecekler... daha az benzinn daha fazla güç olay bundan ibaret...

istirsen 1 gün gel göstereyim :) aracın ölçümünü sanayide izzet usta yaptı liftte ben bilgisayardan izliyordum sadece katalizatör iptali+açık hava filitresi+performans eksoz + chip tuning istersen bir araştır

unutmadan performans isteyenler warsa aranızda katalizatör iptalii tek geçer + buna açık hava filitresi ve performans son susturucuda eklenince beygir artışı yaklaşık 100 hp olan normal güçten ölçülen değer 120 hp oluyor ... chip tuning'i de unutmamak lazım... :D :)

bu islemleri yaptirmadan once olcturdun mu..bi de cidden 120 cikmasi imkansiz gibi bi sey bu yapilanlarla..izzet usta nerde..bende astrami olcturmek istiyorum...

ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAŞILMASIN !!!!!

TEKRAR SÖYLÜYORUM ASTRA-G 100 HP STANDART 1.6 16 WALFE MOTORLARDA YA : AÇIK HAVA FİLİTRESİ +5 HP, PERFORMANS EKSOZ +5 HP, CHİP TUNİNG EN AZ +5HP, KATALİZATÖR İPTALİ +5HP TPLAM :4*5=20HP 100+20HP =120 HP ARE YOU OK ???

BAZI ARKADAŞLAR SADECE EKSOZLA 20 HP EXTRA GÜÇ ELDE EDİLİYOR GİBİ ANLIYORLAR SORUN ÇIKMASIN YANİ !!!

BEN ASTRA-G'mDEN ÇOOOOKKK MEMNUNUM AÇIK HAVA KATALİZÖR İPTALİ PEFORMANS EKSOZU SÖKTÜM AMA ŞİMDİ DİJİTAL YAPTIRMANIN PEŞİNDEYİM O YÜZDEN SÖKTÜM :) ARACIMIN MOTOR BEYNİ DEĞİŞTİ BU BANA BAYAĞI PAHALIYA MAL OLDU BU NEDENLE İŞLER 1AZ GEÇİKTİ. . .

AMA OTOMOBİLİNİZ OPELSE SÜRÜŞ KEYFİNİZ 1 BAŞKA OLUYOR YAAAA...

digerlerine katılıorum ama hava filtresi max 1-2hp farkettirir.o da cok ii saoguk hava alımı saglanmış bi acık hava filtresinden

Geri