El Freni İle Nasıl dönülür? Uygulamalı Anlatım: Video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
milleti gaza getiriyorsunuz burdaki herkes hız sınırlarına uyan ve kesinlikle el frenini gerekli yerlerde (park ederken yokuşta bazen destek alırız....) kullanan kişilerdir :) :)

hocam yazık o alt takıma o jantlara,o lastıklere :) ben babamın araba wrken asılırdım ama buna kıyamıorum :)) kımse kıymasın, opeller yıpranmasın :P

forum kurallarında şöyle bir kural var

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

forum kurallarında şöyle bir kural var

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

yalnız forum kurallarında şöyle bir kuralda var ;

19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır

yalnız forum kurallarında şöyle bir kuralda var ;

19-Site içerinde yöneticiler haricinde bir üye diğerine uyarı yapamaz, bir üye hakkında eleştiri içeren bir başlık açamaz. Tartışma yaratacak , forum huzurunu kaçıracak , gruplaşmalara sebep verecek mesajlar yazmak veya başlık açmak yasaktır

ben onu okumamışım:))))

Cekin bakalim patinajlari, ondan sonrada hangi Lastigi alayim, o lastik pahali bu lastik pahali dersiniz. :):):) Birakin bunlari kesenizi düsünün.

Geri