El freni kampasında sorun yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arkantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkantos

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm aracım 2001 opel 1.6 comfort otomobilim var arka el freni sol kampanası tutmuyor balatayı değiştirdik olmadı mekanizma bozuk dediler parçaytı bulamadım acaba adınıda unuttum parçanın bu balataları sıkan parça ayar parçası değil bu pardadanmı kaynaklanıyor eğer öle ise bu parçayı nerden bulabilirim ...

bu şekilde tavır sergilersen kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum . Bilen birisi çıkıncsa kesin yorum yapacaktır haftasonu herkes dışarda

Aynı sorunla ilgili olarak üç tane mesaj açmak biraz zor olmadı mı? :)

kendi adıma "yardımcı olamyıyom" (ne demekse)

konu hakkında bilgim yok daha makul

yetkili servis e sok aracı. en iyi yardım benden geldi.

Arkadaşım saat 18:51 de aynı konuyu açmışsın,bunuda 19:23 de açmışsın agresif bir şekilde ve aradan toplam 32 dk geçmiş...Nedir bu agresiflik sinir...Haftasonu olması sebebiyle biraz geç cevap gelecektir.Okuyan arkadaşlar bilgileri olmadığı için yazmamışlardır...Bu konu hakkında benimde bilgim yok malesef.

Yardimci olalim ama konuyu anlamiyorum ne yaptin neyi degstin hangi parca bozuk,degisirken yanlismi taktin??? soru soru soru...
alta resim ekliyorum detayli anlatim icin...acaba elfreni icin fren balatasini ayiran demir cubugumu unuttun yani borsey söylemek zor neyi yanlis yaptin veya yaptiniz..nachstell ritzel yazanin hemen üstünde gümüs renginde demir cubugu mu yerine oturtmadin yoksa
Bremse_Trommelbremse_Funktion_Handbremse1650.jpg

Arkadasin agresivligi de gencliginden olsa gerek diyorum..morali bozulmus hali ile kafasina takmis :D ...ben iki defa okudum ama anlayamadim hangi parca bozulmus yazamadim, detayli anlatsa.... neyse yardimci olunur konu acilsin biraz...

güzin abla bile bizim kadar hızlı cevap vermiyor.

Geri