El freni kampasında sorun yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arkantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:mad::mad::mad:?

valla moralim aceyip bozuk sormayın ben ne yaptığımı bilmiyom kusura bakmayın bu altaki halatın bağlı olduğu barça halat çekince balataları açan parça yaf....bide resimdeki gibi değil benim kampana disk var ddiki çıkardıkmı el freni kampanası gözüküyor orda

Valla kardes ister kampana ister disk ve ici kampanali olsun sitem aynidir...
eger senin dedigin elfreni halatina baglandigi balatadaki germe yafi ise o ekstra satilmaz fren balatasina percinli o parca...yeni fren aldim diyorsun o parca nasil eksik olur ????

bende yardımcı olamayacagım

durum vahim masraf büyük.. büyük bir ihtimal benzin pompasındandır.. pompoayı değiştir.. eğer hala sorun devam ederse sol arka çamurluğu boyatıp arabaya tüp taktır bu sefer kesin düzelir iyi forumlar ..
geçmiş olsun.....

Yardımcı olamyıyom moralim aceyip bozuldu şimdi ne yaptığımıda bilmiyom Allah Allah yaf!?.

Bu başlıktan ancak bunları çıkarabildim. Bide güzel bir kampana fotoğrafı var kaydedeyim belki lazım olur teşekkürler.

durum vahim masraf büyük.. büyük bir ihtimal benzin pompasındandır.. pompoayı değiştir.. eğer hala sorun devam ederse sol arka çamurluğu boyatıp arabaya tüp taktır bu sefer kesin düzelir iyi forumlar ..
geçmiş olsun.....

benzin pompasını değiştiriken çakmakla deponun içine bakılacakmı?

Arabayı sat kurtul

Geri