El freni kampasında sorun yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arkantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethem bey, görüşünüze tamamıyla katılamıyorum. Unutmayalım ki bu forma üye olan herkes yeni üye olarak adlandırılıyor, anında bronz, silver v.s üye olmuyor. Katılmadığım şuki "ahhh bu yeni üyeler....." kısmı. Bu tamamıyla bir üslüp farkı. Uzatmak istemiyorum ama her yeni üye sonradan üslubunu düzeltmiyor, adamın kişiliği neyse odur. Yeni üyeleri zan altında bırakmazsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Saygılarımla...

ben zaten espri olsun diye yazdım alınacak bir durum yok. yeni üyelerde bu şekilde sitemize uyum sağlayacak,yanlış anlama olmasın....

tabi bakın ama ilk önce kelime i şahadet getirmeyi unutmayın:):)
tamam arkadaşlar moralim bozuk kusrabakmayın tüm forumdan özür dilerim
Arabacılıkta bu gibi aksamalar olabilir ama belli ki senin moralinin fazla bozulmuş. Bu arıza için canını fazla sıkma iyi bir usta gereğini yapar.

Sizin anlattiginiz sorunlu bolgedeki parca size SEMIA uyemiz tarafindan gosterilen RESMIN oldugu bolgedemi yoksa Arabanin altinda Ortada olan bir yermi ?

Ortadaki PERCINLI YAY ISE o yayin aynisindan BULSANIZDA Ayni germe sertligine sahip olmuyor.

YAPACAGINIZ SU Frenciye gideceksiniz SADECE FREN ISI ILE UGRASAN USTAYA.

Benim aracimda ayni sorun oldu kaynakli bolgeden percini cikarip Yayi oradan ayirdik

O yay biraz TOMBULDUR.
BULAMAZ ISENIZ CAGRE EN SERT OLAN FREN PAPUC YAYINDAN ALIP ONU ORAYA KAYNATIP GERDIRMESINI YAPTIRACAKSINIZ.
EGER RESIMDE GOSTERILEN BOLGEDE ise HURDACIYA BAKIYORSUNUZ .

Hayır Maytap yakıp deponun içine atın sorun kesin düzelir

"yardımcı olamıyosanoız olamyıyoz deyin Allah Allah" adlı başlığınızı düzeltip, açtığınız diğer konuları siliyorum.Lütfen üslubumuza biraz daha dikkat edelim..
İyi forumlar..

Geri