El freni kampasında sorun yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arkantos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende yardımcı olmayı çok isterdim :) fakat bu sitede işler böyle başlıklarla ve tavırlarla çözülmez , ahhh bu yeni üyeler.......

bende yardımcı olmayı çok isterdim :) fakat bu sitede işler böyle başlıklarla ve tavırlarla çözülmez , ahhh bu yeni üyeler.......

Ethem bey, görüşünüze tamamıyla katılamıyorum. Unutmayalım ki bu forma üye olan herkes yeni üye olarak adlandırılıyor, anında bronz, silver v.s üye olmuyor. Katılmadığım şuki "ahhh bu yeni üyeler....." kısmı. Bu tamamıyla bir üslüp farkı. Uzatmak istemiyorum ama her yeni üye sonradan üslubunu düzeltmiyor, adamın kişiliği neyse odur. Yeni üyeleri zan altında bırakmazsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Saygılarımla...

Ethem bey, görüşünüze tamamıyla katılamıyorum. Unutmayalım ki bu forma üye olan herkes yeni üye olarak adlandırılıyor, anında bronz, silver v.s üye olmuyor. Katılmadığım şuki "ahhh bu yeni üyeler....." kısmı. Bu tamamıyla bir üslüp farkı. Uzatmak istemiyorum ama her yeni üye sonradan üslubunu düzeltmiyor, adamın kişiliği neyse odur. Yeni üyeleri zan altında bırakmazsak daha iyi olur düşüncesindeyim. Saygılarımla...

:good::good::good:

Ben yazdim senin yerine ama arkadaslar yine de takilmadan edemediler:(
Normal genclik arti araba moralini bozmus,ve birazda takinti:mad:
önemli olan biraz yatisinca özür dilemen..bu arada ne oldu hata ne söyle detayli anlatirsan neden oldu ne degistin vs. yardimci olabilriz...sakince yazarsan :D

ya benim araba opel 1.6 comfort sol arka tekerde el freni tıutmuyor diski çıkarınca el freni balatası değiştirdik iki tarafıda ancak gene tutmuyor kampamada bi mekanizma var atl tarafta halatın bağlı olduğu o mekanizmayı bulmaya çalışıyoz bulamadık bu el freni halatı bağlı ancak iç tarafta halatların bağlı olduğu bir mekanizma balataları hareket ettiren bi mekanizma onu bulamadım...

Geri