elegance paket

erenilter

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar azönce opel türkiye resmi sitesinde gezerken 2009 model araçların fiyatlarını gördüm astra njoy için spor paket yanında opsiyonel olarak birde elegance paket 1350 ytl lik bir paket sunulmuş bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

erenilter

arkadaşlar konu güncel bilgisi oan yok mu benim yaşadığım ilde opel bayisi yok bu yüzden bilgimde olamadı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

erenilter

bende baktım ama bilgi bulamadım. kesin otomatik far senserü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü gibi özellikler olur. çünkü eski astra elegance aracımda enjoydan farklı olarak bunlar var. he birde otomatik klima olabilir. ama kesin bilgi göremedim

teşekkürler selçuk bende senin gibi düşünüyorum opel adana servisi arayıp bilgi almaya çalışacağım aksama bir cevap yazarım siteye insallah

erenilter

bende baktım ama bilgi bulamadım. kesin otomatik far senserü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü gibi özellikler olur. çünkü eski astra elegance aracımda enjoydan farklı olarak bunlar var. he birde otomatik klima olabilir. ama kesin bilgi göremedim

kesinlikle katılıyorum elegance modeli üretilmiyordu astralarda kalkmıştı cosmo da cok cok full bir model njoy ve cosmo arası isteyene elegance idealdir düşüncesiyle bu paketi cıkarmışlardır yüksek ihtimal ve gercektende güzel olmuş iyi düşünmüşler tebrik ediyorum :)

güzel olmuşta ben aracı aldıktan sonra koymaları kötü olmuş:))) valla otomatik yanan farlara o kadar alışmıştım ki. şimdi bunda ya açmayı yada kapamayı unutuyorum. açık kalınca eski araçlar gibi kapı açıldığında çan çan bir zil ötüyor. neyse yapcak bişey yok. aldık bir kere

astra njoy'a birtek xenon far ekleseler,bence cosmodan bir farkı kalmaz.yağmur sensörü,far sensörü,yok otomatik kararan ayna falan hikaye bana göre..

arkadaşlar az önce opel etkili servisi aradım elegance pakette dijital klima,far sensörü,yağmur sensörü ve otomatik kararan dikiz aynası varmış bu paketle alınırsa 2009 model astra 1.6 njoy fiyatı metalik renk de dahil fiyatı 36 500 konu hakkında bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

erenilter

donanımı eksik yazmısım birde hız sabitleyici var paket içeriğinde

erenilter

Geri