Elektrikli Boya Tabancaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dark_crow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte Savaş abim aslında garajın olacak buna benzer ürünler ile güzel bir garaj yapacaksın kendine tadından yenmez yeminle...

İşte Savaş abim aslında garajın olacak buna benzer ürünler ile güzel bir garaj yapacaksın kendine tadından yenmez yeminle...

Vardı ben de, bütün takımlar asılı ıvır zıvır her şey orada. Kışın bile kapatırdım kendimi oraya her işle uğraşırdım. Sonra apartman toplanıp bütün depoları garajları yıkıp açık otopark yaptı.:(

Köyde benim evde öyle garaj var her şey içinde... tadından yenmez ama burada aracı park edecek yer bile sıkıntı :(

Köyde benim evde öyle garaj var her şey içinde... tadından yenmez ama burada aracı park edecek yer bile sıkıntı :(

Vallahi garajlar yıkıldığından beri, ağaç-kuş-çocuk üçlüsünden nefret ediyorum :(

Aynı dert bende de var. Artık getirdim araç daire de bekliyor... yapacak bir şey yok.

Aynı dert bende de var. Artık getirdim araç daire de bekliyor... yapacak bir şey yok.

Daire ??

plastı dıp ıcın guzl bı alet hem plastı dıp ın tozu felanda olmuyor.. kullanıslı bıseydır bosch un dandık bısey yapcagını pek sanmam ayrıca..

plastı dıp ıcın guzl bı alet hem plastı dıp ın tozu felanda olmuyor.. kullanıslı bıseydır bosch un dandık bısey yapcagını pek sanmam ayrıca..

Dandik malzeme konusunda bende seninle aynı fikirdeyim... Bosch yapmaz... ben kendi testeremde kullanmak için bıçak aldım bosch marka yıllardır bana mısın demedi.

İşçilik isteyen bir iş, boya çok hassastır, öyle bişey ki üzerinde parfüm varsa bile hatalı düşüyor. Basıncı nasıl bu makinenin bilmiyorum ama eğer zayıfsa boya çiğ düşer, noktalı şekilde desen bırakır. Ben olsam test etmeden görmeden almazdım.

Geri