Elektrikli Boya Tabancaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dark_crow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha alamadım, kullanmasam da alınca rahatlayacağım :)

Ya bu boya işine resmen iğreti oluyorum fazla bir para değil vereceğim 50 gayma alacağım... denemediğime yanmayayım bari... fırça ile boya yapmak resmen işkence yaw... birde tüyü kılı dökülür hadi buyur...

Kıl deme bana :maden:

Ev boyası için alalım demiştik bizde bundan yola çıktık bir üst modelini (elektrik süpürgesine benzeyen) tavsiye ettiler, profesyonel boyacıların bile kullandığını falan söylemişti satış elemanı. Sürekli kullanmayacağımız için gereksiz gelmişti. Daha ucuz marka modeller vardı ama çok basınçlı olduğu için kapalı alanda kullanıma uygun olmadığından bahsetmişti alırken ona dikkat etmek lazım. Karar verirken de gene yapı marketlerdeki görevlilerden yardım istenebilir tavsiye konusunda.. ;)

Eminim ki neredeyse hepsinin youtube'da tarafsız testleri vardır. Bence youtube'dan başlamak lazım bir şey almaya kalkınca.

Ben buna benzer ve cin mali bitanesini aldim. Bi kac kere kullandim. Oyle söyledikleri gibi sessiz tozsuz falan degil. Cok sesi cikiyor elektrik li supurge gibi. Boyayi sikinca cok tozuyor. Guzel maskeleme yapmak lazim. Tabi benim aldigim cin mali paint zoom du sizin gosterdiginiz bosh iyidir belki kullanmak lazim. Ama yine de ise yariyor.

Geri