Ynt: Ses Sistemi Hakkında Görüş ve Önerilerinize İhtiyacım Var...
Mustafa size yardımcı olur diyecektim ama mustafa zaten
Mustafa size yardımcı olur diyecektim ama mustafa zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Minigun link' Alıntı:@madmax yorumunuz için teşekkürler..
aracım dizel. yer konusundan bahsederken şöyle bagajda 2 amfi görmek istemiyorum. bu amfileri bagajda portatif kısmın altına yada koltuk altına yerleştirebilirmiyiz. yapılmış araçlar varmıdır? mid konusuna gelince bende biraz simetri hastalığı var önler de arkalar da aynı olması taraftarıyım yoksa rahat edemem kendimi biliyorum önerdiğiniz amfiler gerçekten güzel ancak 4 kanal amfinin rms değeri biraz düşük gibi geldi. midlerden tam verim alabilir miyiz? sanırm tavsiye ettiğiniz gibi 2 amfi yapmak daha uygun olacak. ilerde sistemi değiştirmek istersek de kolaylık olur gibi. sonuç olarak tavsiye ettiğiniz ürünler sistemi rahat kaldırır mı diyorsunuz. biraz çok soru soru soruyorum ama kusura bakmayın artık. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Minigun link' Alıntı:kaliteli bir koaksiyel için tavsiyeniz varmı. birde onları da mid amfisine bağlamak gerekir mi yoksa doğrudan cd400 ile mi beslemek lazım.