Elif tuningin terbiyesizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan capuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sem tunning den ben memnun kalmadım...spoiler almoştım kargolamasını söyledim. kargo geldi herşey güzel fakat spoilerin araca temas eden noktaları tam oturmadı. memnun kalmadım. boyattırdım taktırdım filan sonra sköüp göndermek olmazdı. ustaya sordum neden böyle oluş diye. kalıbı döktükten sonra tam soğumadan almışlar çıkında da yamulmuş dedi...
güzel fakat spoilerin araca temas eden noktaları tam oturmadı.
teske arayıp soyleseydin mustafa abıye magdur etmezdi senii ;)

sem tunning den ben memnun kalmadım...spoiler almoştım kargolamasını söyledim. kargo geldi herşey güzel fakat spoilerin araca temas eden noktaları tam oturmadı. memnun kalmadım. boyattırdım taktırdım filan sonra sköüp göndermek olmazdı. ustaya sordum neden böyle oluş diye. kalıbı döktükten sonra tam soğumadan almışlar çıkında da yamulmuş dedi...
bence spoiler gibi parcaları hangi firma olursa olsun aracın üstünde görmeden internetten ısmarlamak dogru değil,bu parcalar fiber kalıp oldukları için tam oturmama problemi olabiliyor.benzer bir olay benimde başıma geldi bana ders oldu.

güzel fakat spoilerin araca temas eden noktaları tam oturmadı.
teske arayıp soyleseydin mustafa abıye magdur etmezdi senii ;)

hocam taa konya dan sipariş vermişim. malzeme gelmiş boyatmışım falan filan üstüne bi koyduk tam yapışmadı. şimdi adamı arasan ne yapcan...

valla benim evim kartal da elif tuningede çok yakın angellarımıda xenonlarımıda ordan aldım. Xenonda sıkıntı yaşadım ucuz olsun die 130 YTL liklerden almıştım sorun oldu patlama vs. 2 kere gittim bu şikayetlerden düzen tutmadı bi türlü 3.gidişimde daha pahalı olmasına rağmen hatta arada 70 YTL gibi bir fark varken başka bir setle değiştirdiler.

eliftuning in web sitelerine bakmıştım fiyatları bana hiç uygun gelmedi. Ayrıca yaptırdığınız işlemin faturası varsa tüketici haklarına şikayet edip hakkınızı arayabilirsiniz.

hocam aynı sorun bende de oldu fakat mustafa abi çok yardımcı oldu.Geri göndermemi falan söyledi fakat artık taktık o şekilde.Zaten dediğin gibi sorun mustafa abiden kaynaklanmıyor.dökümü Bursa da yapılıyor sanırım bunun.Ama dediğim gibi mustafa abi çok ilgili bir satıcı seni kesinlikle mağdur bırakmaz.Keşke montajı sem tuningde yaptırma imkanımız olsaydı ama olmadı işte.

Ewt aksarayyda her işini halledersin sem tuning mustafa abi. Bys tuning ahmet abi .

bencede eliftuning piyasaya göre biraz pahalı

ben bi kaç alışverişimi tuningpiyasdan yaptım

stoplarda bi sorunum oldu direk değiştirdiler yenisiyle bence siteye falan reklama bile gerek yok en güzel reklamı böle yaptıalr benim için helal olsun nette alışveriş ypaıcak herkese tavsiye ediyorum

istanbulda olanlarda rahatca bulabilir yerini ben google earth ten baktım ertesi gün istanbula gidip pat diye buldum :)

ewet eliftuningden uzak durun beyler tanıdık bildik yerlere gidin .nette montaj dahil diyip gidince farklı bir fatura çıkarmaları hiç hoş diil. ben yaylarımı autosoptan taktırdım mantaj ücretsizdi ne kadar güzel.bir de bu firma ürünü geri almıyo üstelik kendi hataları olsa bile.

Geri