Elif tuningin terbiyesizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan capuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ARkadaşlar,

öncelikle eliftuning kazazedesi arkadaşıma geçmiş olsun diyorum... ve ve ve cam filmi çektirmek için sakın oraya gitmeyin derim.. aksaray da 50 ytl full film çektirin daha iyi beya..
ve ve ve ve bende sana dıyorumkı kardeşim sende sakın aksaraya fılm cektırmeye gıtme ben cektırdım adamlar sokagın ortasında cekıyo fılmı hep toz kalıyo fılmın arasında patlıyo şekılsız şemasız fılm cekıyo adamlar 3 dur gıdıyorum adamlar hala fılmı cekemedı ya

abi hata sende cam filmi aksarayda cekilir mi ya hehe amerikan cizilmez warken dedigin dogru toz almamasi lazim

ne yaptin headers bulabildin mi bulursan biliyosun bana haber weriyosun > bu arada koni amortisor alabilirim bu aralar/

merak etme Mustafa :) bulursam sana kesin haber veririm..aslında soyle bir dusuncem var..vtec krom headersı 370 ytl onun flansını kesip X16XEL ye gore flans yaptırmak istiyorum ama zaman yok ugrasmaya...

aynen dostum suan calsiiorum bende \ eskisi gibi ilgilenemiorum bende

ya ben bi egsozcuyla konustum aslinda kat iptali sadece olmuyo bizim araclara headers takilmasi gerekiyor bana el yapimi war dedi 300 lira falan ama guvenemedim adama tam / bide ben arastirdim aslinda cok bir ise yaramicak sanirim ama rahat duramiyorum iste astrama bisiler yapmak istiyorum satip baska bisi de almak istemiyorum

Geri