Elif tuningin terbiyesizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan capuli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
internette ate balata almıştım simmer yolladılar simmer iyi dediler taktıgımdan beri gıcır gıcır ötüyo nasıl iyilik bu anlamadım...

geçende arkdaşım için gitmmiştik adamların tavırları benimde hiç hoşuma gitmiyo eski dükkanlarında daha iyiydi yeni dükkana geçtiklerinden beri ortak mı aldılar bilmiyorum ama işten anlamayan insanlar gelip oturmuş masa başına ahkam kesiyolar.. son gidişimde cold air intake nasıl oluo nereye kadar uzuyo nerden çıkıyo dedim adam bana bildiğin cold air intake işte dedi başından savar bi şekilde çıktım gittim..

Evet bende bu gecen Cumartesi 13.12.08 Acik Hava Filtresi taktirmak icin Elif Tuninge gittim,buara yeri Rahmanlarda Shell Benzin Istasyonundan sonra geliyor KADIKÖY istikametine giderken Minibüs Yolunun üzerinde.Adamlara Ürünle ilgili birsey sormak istedim azacik Bilgi almak istedim , sorum havada kaldi , Adam yüzüme bakmadan takiim mi takmiimi Hava Filtresi dedi...
Internette 45 YTL Fiyat Montaja 5 YTL aldilar..hos güzel de insan bi der söyleydi böyleydi..0 ilgi , hani aliyorsan al almiyorsan git gibilerinden bi tavir segiliyorlar..Fiyata gelince Piyasanin üstünde fiyatlar..tek güzel yanlari ürün cesitliliginin bol olmasi ve Internet Siterinin güzel olusu okadar..
Nitekim MONZA Acik Hava Filtresi taktirdim, adama takarken bak Soguk Hava almasi icin disardan gelen Boruyu Filtreye yakinlastiralim dedim , adam sirf biseey olmazzzz dedi takti cekti gitti iceriye...
Adamlar ilgi gösterir , hizmet alirsin vercegin paraya da laf etmessin , ama hem seni takmasinlar, basdan sagma tavir yapsinlar vede iscilik ve arabadan bisey anlamayan adamin tekini koysunlar oraya , birde sana fiyati gecirsinler ..orda durcan...bu Aksaraydaki SEM ve BY e bi ugrayalim bakalim..

geçmiş olsun
elif tuning bence cok pahalı piyasaya gore

eliftekiler modun parcanın m ve p sinden anlamıyolar bana göre

alış veriş yapcaksanız gidin gözünüzle görüp alın montajdı fesmandı gibi muhabbetlere girmeyin gercekten adamlar ne zaketten ve esnaflıktan bi haber :D

aynen...alcan parcani omadi sanayideki ustana takdircan olcak bitcek, bu adamlara araba falan emanet edilmez..elinde kalir sonra...

soyle soyliyim ben butun parcalarimi aksarayda bys tining den aldim taktirdim ahmet abi war cok iyi biri cok ilgileniyo vites topuzunu takmak icin tam 1 saat ugrasti fiyatlari cok iyi yakismayan seyi takma yapma diyo kimseyi yolmaya calismiyo bisi almak isteyene bende yardimci olurum taniyo beni samimiyiz baya gidip paranizla rezil olmayin elif tuning e gelince internet sitesi guzel fakat urun bol gibi gorunuyo aksine hic bisey yok soruyorum bu war mi yok su war mi kalmadi yok depoya bakiyim falan sitede war dukkanda yok

soyle soyliyim ben butun parcalarimi aksarayda bys tining den aldim taktirdim ahmet abi war cok iyi biri cok ilgileniyo vites topuzunu takmak icin tam 1 saat ugrasti fiyatlari cok iyi yakismayan seyi takma yapma diyo kimseyi yolmaya calismiyo bisi almak isteyene bende yardimci olurum taniyo beni samimiyiz baya gidip paranizla rezil olmayin elif tuning e gelince internet sitesi guzel fakat urun bol gibi gorunuyo aksine hic bisey yok soruyorum bu war mi yok su war mi kalmadi yok depoya bakiyim falan sitede war dukkanda yok
bende bys den supersprint susturucumu almıştım..evet ilgililer haklısın ama maalesef parça yok piyasada(özellikle performans parçaları) lanet olsun içimdeki astra modifiye sevgisine..:)

ne yaptin headers bulabildin mi bulursan biliyosun bana haber weriyosun > bu arada koni amortisor alabilirim bu aralar/

Merhaba ARkadaşlar,

öncelikle eliftuning kazazedesi arkadaşıma geçmiş olsun diyorum... ve ve ve cam filmi çektirmek için sakın oraya gitmeyin derim.. aksaray da 50 ytl full film çektirin daha iyi beya..

bende kaza yaptıktan sonra 2 angel takımımı bys den aldım ama angel halkaları sarı yandı led getırmelerını ıstedım tamam getırelım dedıler 2 led e 20 mılyon aldılar ben adamdan far almışım adam ledın parasını alıyo duşunsenıze bi farımın halkaları beyaz yanıyo dıgerının kı sarı komık bı durum

Geri