Elveda Opelim.net!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilginç olmuşş ama bırakmaz benim abim =)

hehehe abi bune sanki vatandan göçüyosun :D:D:D
dursun üyeliğin kafana göre takılırsın aktif olman gerekmiyoki yapmayın arkadaşlar acıtasyonla dönmez dünya.

opeli eleştiyoz diyo bizi azarlıyodu ne oldu şimdi..

Gerçekten anlamıyorum.

Bana ilk üyelik iptali pm i attığında sebebini sordum söylemedi.mesajları inceledim bir sorun göremedim . Girmek istemiyorsan girme ama girmek istersen üyeliğin dursun dedim. Siz bilirsiniz dedi anlaştık.
Ama bu başlığı gerçekten anlamıyorum.

Hayatta başarılar Burak.

gidersen allaha emanet ol ama bence gitme ara sıra görüşümüze gelirsin :)

Bu foruma başlayalı 3 yıl oldu 3 yıldır nerdeyse hergün girerim ama fazla yorum yazmayı sevmiyorum.Forumdan gidenler tekrar dönmüyorlar.Gidenler
Murat hoca
Kentuck
Şimdide burak
yaprak dökümü devam ediyor.

forum mu varki zaten öldü gitti şans eseri iyi gününe denk gelirse giriyorum bende

Doğru diyosun..Benimde son 5-6 ayda yazdığım mesaj 20'yi foruma girdiğimde 30'u geçmez..Eskiden işe gelir gelmez siteyi açar gider kahvaltımı yapardım..Hey gidi günler...Burak sende arada girer bakarsın eski günlerin hatrına,hemen kestirip atma..

Doğru diyosun..Benimde son 5-6 ayda yazdığım mesaj 20'yi foruma girdiğimde 30'u geçmez..Eskiden işe gelir gelmez siteyi açar gider kahvaltımı yapardım..Hey gidi günler...Burak sende arada girer bakarsın eski günlerin hatrına,hemen kestirip atma..

aynen eskiden akşam geldiğimde 1000 küsür yeni mesajla karşılaşıyordum şimdi 200,300 maximum 400 oluyo o mesajlarında çoğu geyik amaçlı bilgi paylaşımı yok denecek kadar az :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri