Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu sitedeki arkadaşların hepsi değerli arkadaşlar. Bu kadar ilgi görmesini bile beklemiyordum açıkçası. Beni sevdiğinizi anladım, bende sizleri seviyorum. Hepinizde neden diye sormuşsunuz, çokta haklısınız ama cevap vermeyi hiç istemiyorum, karmaşa yaratmak istemiyorum. Oldu işte birşeyler, yoksa ben kolay kolay bu siteden ayrılmazdım. Başlığın çok gereksiz bir başlık olduğunu düşünüyorsanız anında kilitleyin. Ben bu başlıkta sadece iyi arkadaşlık yaptığım kişilere veda etmek istedim. Yeliz Hanım ile kesinlikle alakalı değil, kendisi çok iyi bir insan. Siteden ayrılmak istediğimde, "benim değerli üyeler arasında olduğumu, bıraksanda arada gir, bekleriz" demişti zaten. Ayrıca bazı arkadaşlarımın sitenin içeriği ile ilgili yorumlarınada katılmadan edemeyeceğim.İlk üye olduğum zamanlar, bu sitede nerdeyse 1 gün geçirirdim bazen, üye sayısı daha azdı ama ortam çok güzeldi. Ha şimdi güzel değilmi, gayette güzel ama bununla bir ilişkisi yok. Sadece çok basit bir neden..
Opel ile Renault ile kesinlikle bir ilişkisi yok, yanlış düşünmüşsünüz. Son günlerde profilimde sadece "Laguna" yazıyor doğru, çünkü Opel'i babama verdim
Ama geri alırım yakında hele bir hevesini alsın..
Vectra B aşkı bittiği falan yok bağımlısıyım..
Ben bu sitede olmasamda, hiç girmesemde arada girip bu konudan veya başka konulardan hepinize selam verir, hatırınızı sorarım. Kendinize iyi bakın..