Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun benimde sadece arıza ışığı yakmıştı kendi kendine sönüp arada yanıyordu başka şikayetim yoktu emme manifoldunu değiştirmişlerdi. Ellerinde vardı o gün içerisinde yapıp öğleden sonra teslim almıştım aracımı.yanlış hatırlamıyorsam 1900 TL civarı birşey tutmuştu garanti olmasaydı
Emme manifoldum garantiden değişti.Şu an bir problem yok, bu arada test sürüşüneçıkan ustam ile küçük bir sohbet yaptık, manifold üzerinde olan yakıt havalandırma valfi ve bu valfin sesi ile ilgili olarak.
İlk kez bir servis yetkilisinin (ustasının diyelim) bu sesi açıkça kabul ettiğini gördüm..(neyseki hayal görmüyormuşuz ) Ancak bu sesin kaçınılmaz olduğunu, yalnızca bu sesin içeriye daha az yansıması için belki opelin birşeyler yapması gerektiğini vb.ifade etti.. Kısacası bu ses ile yaşamaya alışmak zorundayız sanırım..
Teste çıkan ustamın deyimiyle ; "araç, köpek gibi çekiyor" muş...
İlk kez bir servis yetkilisinin (ustasının diyelim) bu sesi açıkça kabul ettiğini gördüm..(neyseki hayal görmüyormuşuz ) Ancak bu sesin kaçınılmaz olduğunu, yalnızca bu sesin içeriye daha az yansıması için belki opelin birşeyler yapması gerektiğini vb.ifade etti.. Kısacası bu ses ile yaşamaya alışmak zorundayız sanırım..