yok bu sefer gidemez bi yere. veya gitse bile en bir sonraki durak %99 disco olur ozaman mektup gitmez yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kim diooo disco olur diee ..heytt disco ya yollayacak komutanı tefe koyaarr nasıl discoda oynanır göstertirim vallaaa heeyyt dağılınn"
Sevda sen kendinde misin? Ben azkerde çok diskoya adam koydum bir girişi olur bir de çıkışı bilemem valla samet duyarlı bir kardeşim, oralara yakışmaz....
yok be abi yauuSamet bak evladım öyle hemen askeri hastanelerdeki hemşirelere bakma, onlar bildiğin hemşirelere benzemezler. Sonra canını acıtırlar, tecrübe konuşuyor bilesin...
hahaha"Kuzumm benim yaaaa cansın sennnhahh sen ordan sürülmezsen başka yere asıl o hemşireler kurban olsun sanaaa vallaa ankaradaki yada ordaki bilmemdee benden çekeceğii var evlenenin senden biliosunntırnaklarım çıkaarr ölee seni üzen olursa
Eveett şafak 360..."
"Samedim Kuzum gelirken hemşireleri de getir Hemşehirlilerime
Kuzum eveett şafak 359...""
"Samedimmm Kuzummm Şafakk 358,,
Dün aramışsın kuzu yaaa sokaklarda dolanıyordumm müzik sesi açık...duymadım aradım tekrar ama ulaşamadımm...çok üzüldümm ama iyi olmana sevindim..Zekiii kuzu ya mesaj atman akııllıcaydı"
yok bu sefer gidemez bi yere. veya gitse bile en bir sonraki durak %99 disco olur ozaman mektup gitmez yani
"Kim diooo disco olur diee ..heytt disco ya yollayacak komutanı tefe koyaarr nasıl discoda oynanır göstertirim vallaaa heeyyt dağılınn"
Sevda sen kendinde misin? Ben azkerde çok diskoya adam koydum bir girişi olur bir de çıkışı bilemem valla samet duyarlı bir kardeşim, oralara yakışmaz....
yoooDisco Disco Partizani...!!
Samet...!!! Acı Var mı Acı..?!