en iyi yolcu otobüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyi şehirlerarası yolcu otobüsü

• Kullanılan toplam oy
    237
otobüs forumalrıı inceledimde mercedes intouro ya binmeyen yorum ypmasın diyolar çok rahatmıs ve alcak

özellikle antalya mersin arası virajlı yollarda en çok bu otobüsle kullanıoymus

Son düzenleme:
otoyol yada suratte Temsa Diamond hıc bırı gecemez
rampalar ıcın starliner
guvenlık ıcın travego

travego,neoplan starliner üstüne tanımam mükemmel araçlar

0403 ün artık nesli bitti ömrünü doldurdu o otobüsler. Zaten piyasadaki 0403lerin yarısından fazlası 304 den kasa değiştirme :D

Ben starliner diyorum, Travego da rahat ama starliner daha rahat bence

otobise binmeyeli çok olmuş yaww ben en son 403lere binmiştim manlar falan yeni çıkmıştı o zamanlar yaww

neoplanlar şöför için dandikmiş.. ulusoyda akrabam çalışıyodu
mercedes peron arabasıdır yolcunun gözüne hitap eder.. ama man fortuna 403 lerden falan daha rahattır.. travegoya binmedim hiç
introda yolcunun sevdiği bi otobüstü.. özellikle kısa mesafelerde yolcular çok memnundu.. setralar bayağ pahalı ama her otobüsçü setraya bayılır..
ayrıca manlara binerseniz dikkat edin tuhaf bi vites şekli var.. vurdurmalı:D
en bela otobüste volvolardı.. vitesleri elektronikmiymiş neymiş, geri vitese geçmezdi bazen yolcular itiyodu perondan çıkarken :)
302 motoru efsanedir:) bela bi otobüstür, havası dolmadan el frenini indiremezsin mesela, el frenini 4 kere falan aşağı indirip kaldırırsın o şekilde çekilir (kurmalı derler) ama motor sesi harikadır 302nin

Yeni Setra diyorum herşeyiyile mükemmel ben 4yıl çalıştım ve sonraki araç 0403 başka tanımam her şoför setraya bayılır

800px-Setra_doppelstock.jpg

mercedeslerde (travego-403-intouro) ön taraf sessiz ve rahat ama arka kapıdan sonrası yolcular için eziyet.. motor gürültüsü,şanzıman gürültüsü kafayı eskitirken; klimanın arkada oluşu ve soğuk fırtınalar estirmesi boynumu-boğazımı mahveder. setra daha sessiz , ön koltuklarla arkalar arasında çok fazla konfor farkı yok, yalıtımı daha iyi. Neoplana otogarda binmek afilli ama içindeyken bekleneni vermiyor..

Geri