ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
s.a. arkdaslar konuyu ilk ben acmıstım coook oldu acalı ama fazla bulusma olmamıs gıbı bi gun belırleyelım bulusup tanısalım gerçi bir cok arkd. gorsutum ama yenı arkd. gelmıs aramıza

Sende bir Es. bir Ankara ;)
Eskişehirli opelciler nerede acaba...... Toplanalım tanışalım birer çay kahve içelim olmaz mı acaba ????

valla 2 haftadır cmartesi günleri es- ank yapıp durdum memleket eskişehir olunca oyle oluyor yav :s yakın diye basıp geliyoruz havalarda iyi artık :)

slm arkadaslar bende yeni üyeyim. makina mühendisliğinden mezun olduk bu sene. bende opel astra sedan 1.6 var. eskişehirde kalacaz belkide.. inşallah toplaşdığımızda katılırım.

slm arkadaslar bende yeni üyeyim. makina mühendisliğinden mezun olduk bu sene. bende opel astra sedan 1.6 var. eskişehirde kalacaz belkide.. inşallah toplaşdığımızda katılırım.
Hoşgeldin kardeşim... Her zaman haberleşelim toplanacağız yakın zamanda zaten ;)

s.a. arkdaslar konuyu ilk ben acmıstım coook oldu acalı ama fazla bulusma olmamıs gıbı bi gun belırleyelım bulusup tanısalım gerçi bir cok arkd. gorsutum ama yenı arkd. gelmıs aramıza
Evet kardeşim çoook arkadaşımız oldu zamanla da toparlanacağız... irtibati koparmayalım :D :D

3633886986_8e8d021f97_o.jpg

musa özünde piknik güzel olucaktır bence ne dersiniz.

gün belirliyelim bnce hafta sonu derseniz 27si cumartesi ya da 28 i pazar olabilir.

Geri