kpss var o tarihte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erhan yapacak bişey yok herkes üstüne oynuyo ama yolda beklersin erhan bizde anında oraya akarız hem şu sınavın üstüne stress atma gibi düşün ama tabi kesin bişey diyemem katılıma göre bakarızkpss var o tarihte
Allahımya özel hayat diye bişey kalmamış anlaşıldı mangal bana kalacak gibi ama kasırga ellerinden öper toza toprağa gelemez yıkanması lazım
burak napıosn sen ordaa
Erhan yapacak bişey yok herkes üstüne oynuyo ama yolda beklersin erhan bizde anında oraya akarız hem şu sınavın üstüne stress atma gibi düşün ama tabi kesin bişey diyemem katılıma göre bakarız
Allahımya özel hayat diye bişey kalmamış anlaşıldı mangal bana kalacak gibi ama kasırga ellerinden öper toza toprağa gelemez yıkanması lazım
musa özünde piknik güzel olucaktır bence ne dersiniz.
Bence Erhan bu hafta sonu bi esparka filan uğruyalım seninle pıoneer mi xplodmu artık orda karar verirsinyapcak bişey yok o zaman pazar sınavdan sonra gelirim artık
bütün etkinlikler mi o tarihe denk gelir yaa valla üstüme oynuyolar
Nasıl Eren uyarmı pazar günü senin içinKesin etkinliği de pazar gününe koyarıs ben de o gün çalışıyor olurum daha sonra da öğleden sonra oluy ben hepten gelemez olurum yaa....
Bu arada Eskişehirli opelim.net ailesinin güncel listesini oluşturalım mı
Bence Erhan bu hafta sonu bi esparka filan uğruyalım seninle pıoneer mi xplodmu artık orda karar verirsin