es es nerdesiniz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskisehirli abilerim kardeslerm bu sene ossye girdm tercih aşaması malum konya selcuk insaatı yaz muglayı yaz osman gazi insaat yarine diyolar eskisehir osmangazi kotumudur iyimidir bilgisi olan varsa bi yardım edebilirmi?
sonra eskişehirde iş staj olanakları nedir makine müh. de yazacm makine yada insaatta kendimi nasıl geliştiririm ????
bide unutmadan,
ingilizce çok çok önemli, herkes ingilizce biliyo artık geçerliliğini yitirdi, 2. yabancı dil bilmek lazım geyiklerini duymazdan gel, ingilizceni geliştir, ama kağıt üstünde değil kullanabilecek şekilde geliştir.
odtü boğaziçi gibi ingilizce eğitimde kendini ispatlamış okulları bitirenlerin ingilizceyi iyi bildiği diğerlerinin bilmediği kanısı var her tarafta.
bide osmangazi makinada seçmeli olarak ingilizce okuyabiliyosun bölümü komple
makine 2. ogrtm yada insaat 2. ogretm gelsede drek kurtulsam artk 1 aydır kafa kalmadı arastr sorustur sıkıldm eskisehr olsn yetr ora tutmaz diğer iller gelirse uzulecm
benim plaka bile es ama tam neden öyle olduğunu ben de bilmiyorumAbi çok merak ediyorum ya.