Siteye pek fazla girmek istemiyorum sinirlerim bozuluyo yapmak istediklerim aklıma geliyo.. Alınıktaki ilana bakıyom bikaç günden beri takılıyorum ama ondanda ses seda çıkacak gibi değil.. Sen nerelerdesin sen naparsın???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl ??
Armağan kardeşim opelim.net ailesine Es - Es bölümüne hoşgeldin Keyifli forumlar dilerim.bu arada hangi meslekle uğraşıyorsun Bu topic altında umarım burada yaşar gibi hasret giderebilirsin
Tabikide toplanmak lazım arada bir
Kütahya 'dan misafir ağırlamak gibi
seninkinin 1.4 ü 1997[/QUOTE
oo hayırlı olsun buluşalım o zaman göreyim
seninkinin 1.4 ü 1997[/QUOTE
oo hayırlı olsun buluşalım o zaman göreyim
benim değil erhancım kullanmam için verdiler ama lacivert buldum bitane
Siteye pek fazla girmek istemiyorum sinirlerim bozuluyo yapmak istediklerim aklıma geliyo.. Alınıktaki ilana bakıyom bikaç günden beri takılıyorum ama ondanda ses seda çıkacak gibi değil.. Sen nerelerdesin sen naparsın???
Serdar kardeşim mağazada olacağım :sorry: Yoksa misafir ağırlamak isterdimmmyarın eskişehirdeyim 0542 236 36 54
Beyler Eskisehir Media Markttaki 30cm Magnat kabinLi woofer,Magnat Anfi,2 adet 16,5 cm pıoneer Kompenant iimidir onLardan aLmayı düşünüyorumda bana aciL bi cwp yoLLarmısınız kampanyası biticekte...