iyi olur tanışma fırsatımız olursa sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pek online olan yok sanırım onlineler biraz çoğalsın ondan sora konuşuruz öle daha mantıklı tatilde olanlar falan var sanırım...
Evet orasıda bi dogru
Eskişehir Buluşmaa Ne Zamaaan Bi buluşma düzenliyelimde keyfimiz yerine gelsin ya artık kararlaştıralım gün,saat,mekan ne dersiniz..??
Eren Abi Nerdesinnnnnn
eses 3bursa 2
eRen senide Eskişehir'in sorumlusu yapalım bari baksana herşeye sen cvp veriyosun helal olsun...
Sorumluluk mu herkesiz istediği birşey olması lazımm...Yakışır Abi
Tamam Eren Abi
Eren Abi Seni Gercekten Eskisehir sorumlusu yapalım yhaw
Akşamları muhabbet etmek için toplanabiliriz... istediğiniz biryerde yada müsait olabilen bir yerde olur Arabada değişiklik şimdilik ok panjur buldum ister misin abi siyah siyah şöle angellerin üstüne... peehhh mis gibi olur Jant konusuna gelincede haberim olsun abi haber ver bakarız olursa bende olabilir yanlısıyım her zaman niyetliyim ama işte bir türlü duygusal anlamda bağlarım olmuyor :sorry:Hadi bakalım... Buluşma falan ayarlarsanız telefonu biliyorsun benide eklersiniz..Varmı arabada değişiklik?? Benim pederden lastik sözüm var arada bende bi jant alsammı diye bakıyorum nasip bakalım..Birde bu aralar boş bi zaman bulursam kadrana led takıcam..