ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sakin yaa ben geliyimde toplanalım :) iki bayram arası toplanma olmaz :D
Uğursuzlukmu getirir Gökalp :) O zaman buna tanışıp kaynaşma toplantısı diyelim ;) Sen geldiğin zaman aramızdaki bağ daha kuvvetli olsun diye toplanıyoruz diyelim :D :D :D Sen gel kar yağarsa karda mangal keyfide yaparız ;)

En kısa zamanda....!

Evet abilerim, kankalarım, Kardeşlerim ne zaman nerede toplanıyoruz :confused:
Evet Eren katılyıorum önceden kararlaştırılırsa hafta sonuda müsait olmaya çalışırım ;) herkes saat,zaman,mekan sölerse iyi olur ;) Çünkü kimimizin okulu var kimimiz çalışıyor herkese uyacak bir zaman ayarlayalım ;)

o zaman herkes yazsın biran önce toplanalım...

-- Eren Doğan (skydive) 22.oo 'dan sonra her gün :) Perşembe günü full time müsaitim

Sıradaki ((:

Her daim müsaitim önceden bildirilme koşuluyla :) :) :) :D (H.içi olursa daha iyi olur ama o kadarda önemli değil ;) )

Perşembe günü her zaman müsaitim yani yarın :D
Diğer pazartesi,salı,çarşamba,cuma full okuldayım..
Cumartesi,Pazarda sizin için müsait olmucamda kimin için olucam :D

Bu kadar mıyız yahu ??? 15 kişi vardı online olan Telefonla mı gözüşelim bişiler söyleyin...

es-es cacmiası hala toplanamadınız mı yaw?

eskiden adalara çıktınmı herkesle görüşürdün, memleket gelişince buluşmak görüşmek de zorlaşmış

es-es cacmiası hala toplanamadınız mı yaw?

eskiden adalara çıktınmı herkesle görüşürdün, memleket gelişince buluşmak görüşmek de zorlaşmış
Alışmak gerekiyor abicim... gün aşırı girilse bu kdar olmaz da haftada bir olunca da toplanmak zor oluyor işte...

Geri