ohh be bugün 9 da buluşuyoruzz oleyyyyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğraflar üstünde çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda siteye eklenecektirOlsun Ahmet bi her zaman buluşur tanışırız çok güzel bi gündü katılan herkeze teşekkür ediyorum Fotolarda Eklenirse süper olur
Eren Aktivite bölümüne daha çok moderatörler açıyo fotoraf arşivine ekleyip ordan bölüm sorumlularına sölemek gerekiyorFotoğraflar üstünde çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda siteye eklenecektir
Site içerisinde topic açmaya çalıştım fakat olmadı ama bir bilgisi olan var mı aktiviteler bölümüne ???
yani buraya ---> http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=5
İnş. bi dahaki buluşmaya gelebilrsiniz Ahmet abi Bakalım Gökalp arkadaşımız 25inde gelicem toplanalım diyor inş. o zaman dahada fazla katılım olurohhhh siz keyif çatlatın biz çalışalım olacak şeymi yaw
şaka biyana işde oldugumdan katılamadım arayıp haber veren eren (skydive) kardeşimede teşekkür ederim.. İNŞALLAH başka bahara katılmak nasip olur şimdiye kadar bir türlü olmadı. bakalım şeytanın bacagını nezaman kırabilecegim..
Eren Aktivite bölümüne daha çok moderatörler açıyo fotoraf arşivine ekleyip ordan bölüm sorumlularına sölemek gerekiyor