Mançonun karşısındaki diasa doğru yanihangi diasa ali fuat güvendeki mi o değildir sanırım ama oysa eğer nerdeyse komşu sayılırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mançonun karşısındaki diasa doğru yanihangi diasa ali fuat güvendeki mi o değildir sanırım ama oysa eğer nerdeyse komşu sayılırız
Biliyorumya orda bi veccy duruyo eğer dışarda duruyosa gördüm aracını bende işte diasanın arkasındaki sokakta oturuyorum bak yakınmışızmançonun sırasından aşşağıya doğru öğretmenler caddesinde burak tekel var bilirsin belki onun tam karşısındayım bn
Doğrudur Yasin zaten GSi geçitin orda duruyo eğer akşam geçitin ordan geçersen genelde görürsünDR 877 dün espark ın ordaki köprüde gördüm
Evet dahada yakınmışızevt caddede duruyo doğru görmüşsün TT 064 dahada yakınmışız önceden ama.. 4 ay kadar önce diasanın caprazında özlem sitesindeydim
2-3 gibiyde aşağı doğru iniyodu müzik felan açıktıDoğrudur Yasin zaten GSi geçitin orda duruyo eğer akşam geçitin ordan geçersen genelde görürsün
Tanışırıztanışırız bi gün