gelmeyi ve başınızı ağrıtmayı bende çok istiyordum ama nasip değilmiş istanbuldaydım 10da eske gelebildim ve malesef katılamadım yoksa sorucak ve dertlerimi yanıcak opelcilere ihtiyacım vardı özellikle f kasa kullanıcılarına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be bi benim corsam eksik yaw.tüm mod. Arkadaşların dikkatine....! O zamann biz de toplandık
işte videomuzzz....
http://www.facebook.com/photo.php?p...&id=659303289#/video/video.php?v=180106646551
Ne demek baş ağrıtması şayet F kullanıcısı olarak memnuniyetle dinlerdimgelmeyi ve başınızı ağrıtmayı bende çok istiyordum ama nasip değilmiş istanbuldaydım 10da eske gelebildim ve malesef katılamadım yoksa sorucak ve dertlerimi yanıcak opelcilere ihtiyacım vardı özellikle f kasa kullanıcılarına
Burak Resimleri ekledim .... Mod bilgi verebilir misin aktiviteler bölümüne Bilemediğim için yarDım eT :sorry:Eren Aktivite bölümüne daha çok moderatörler açıyo fotoraf arşivine ekleyip ordan bölüm sorumlularına sölemek gerekiyor