ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam beyler;

ozledim memleketimi, kizilcikliyi, doktorlar caddesini, 20 aralik gibi insallah gelicem :)
3. universite acilsa ne guzel olur ama, Bursa yi kesin her konuda geceriz :)

Gel kardeşim GeL haber vermen yeterli biliyorsun... TLf no yazılı. Müsait olduğumuz zamanlarda var ;) :good:

iyi geceler eskişehir.......

arkadaşlar landi-renzo marka LPG yi eskişehirde uygulayan varmı bi bilginiz varmı bu konuda
Esgüç te var Honda Bayinin yanında Çifteler cadddesinden giderken sanayi kavşağını geç hondaya gelmeden sağda.
Aracın garanti kapsamında değilse bence teleflex gfi var biraz pahalı ama on numara bence bende yeni taktırdım. Özden oto eskişehirdeki tek teleflex bayii. Fakat orada landi de var fakat landi renzo ile aynı şey değil. Firma aynı landi bütçeye biraz daha uygun olması için imal edilmiş. Dediğim gibi teleflex farklı ve sorunsuz yaklaşık bir yıl araştırdım sonuç teleflex.

Bu arada bütün eskişehirli arkadaşlara selamlar foruma yeni katıldım. iyi paylaşımlar.

Esgüç te var Honda Bayinin yanında Çifteler cadddesinden giderken sanayi kavşağını geç hondaya gelmeden sağda.
Aracın garanti kapsamında değilse bence teleflex gfi var biraz pahalı ama on numara bence bende yeni taktırdım. Özden oto eskişehirdeki tek teleflex bayii. Fakat orada landi de var fakat landi renzo ile aynı şey değil. Firma aynı landi bütçeye biraz daha uygun olması için imal edilmiş. Dediğim gibi teleflex farklı ve sorunsuz yaklaşık bir yıl araştırdım sonuç teleflex.

öncelikle teşekkürler..
araç garanti kapsamında daha ama bu pek önemli değil garantiden çıkmasın diye arabaya zarar vericek bişey yapmak mantiksız olur landi yi bende duydum evet farklıymış sonradan öğrendim dediğiniz gibi telefex diyorsunuz bunun ne gibi olumlu yönlerini duydunuz acaba bunda enjektörler falan çoğu sistem bosch markaymış kalite yönünden iyi gibi düşündürdü ama siz telefex in - + larını yazarsanız sevinirim sonuçta bir kez ömürlük yaptırılacak birşey ömürlük gitsin bari verdiğimiz paraya değsin benim karşılaştığım fiyatlar garanti dışı kalırsa 1350 tl ile 1600 tl arası garnti kapsamında servis takarsa 2200 tl diye karşılaştım telefex fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz

bu arada hoşgeldiniz

bu arada arkadaşlar kimler nerelerde oturuyo mahalle olarak söylerlerse o tarafta olduğumuzda tanışma fırsatımız olur belki diye düşündüm sizce olurmu ben vişnelikteyim mesela arkadaşlar :) burak'ı öğrendim ilk ben komşuymuşuz:D:D

Geri