Selamlar öncelikle.öncelikle teşekkürler..
araç garanti kapsamında daha ama bu pek önemli değil garantiden çıkmasın diye arabaya zarar vericek bişey yapmak mantiksız olur landi yi bende duydum evet farklıymış sonradan öğrendim dediğiniz gibi telefex diyorsunuz bunun ne gibi olumlu yönlerini duydunuz acaba bunda enjektörler falan çoğu sistem bosch markaymış kalite yönünden iyi gibi düşündürdü ama siz telefex in - + larını yazarsanız sevinirim sonuçta bir kez ömürlük yaptırılacak birşey ömürlük gitsin bari verdiğimiz paraya değsin benim karşılaştığım fiyatlar garanti dışı kalırsa 1350 tl ile 1600 tl arası garnti kapsamında servis takarsa 2200 tl diye karşılaştım telefex fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz
bu arada hoşgeldiniz
Şimdi baştan anlatayım. Bende daha önce renault scenic vardı 2001 model. Sıralı sistem bir marka takılydı adını vermeyelim ne olur ne olmaz.Çok Çektim ve bir daha mı tövbe dediğimi de bilirim bu lpg işine. Daha sonra opel astram oldu 2005 model yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum maşallah tık yok. Sorunsuz araca binmek gibisi yok. Tabi malum benzin fiyatlarıda hep yukarı gidiyor. İnternette forum siteleri var hangisi daha iyi nasıl sorunsuz kullanırız diye bir süre hatta uzun bir süre araştırdım.Genel olarak teleflex ve prince ön plana çıkıyor. Hatta bir arkadaşım focusa taktırdı yaklaşık 1,5 yıldır biniyor sorun yok diyor ne zaman sorsam hiç düşünme taktır diyor. Bende bir doktor arkadaş var mazda 3 aldı yeni lpg taktıracam falan dedi teleflex ten bahsettim gitti taktırdı 10 bin bitti 6 ayda tık yok. Özden oto benim diğer aracımında şimdiki aracımında bakımını yapan servis ustalarını da iyi tanırım zaten bende ilk arkadaş sayesinde tanışmıştım kendileri ile o yüzden samimiyizdir de. Velhasıl cengiz ve yaşar ustadan da extra garantileri aldıktan sonra önceki acı tecrubeninde verdiği çekinceye rağmen taktırdım. benim 750 km falan oldu ama çekiş ve çalışmada hiç sıkıntı yaşamadım. Gayet sorusuz zaten gazmı benzinmi kullandığınıda anlamıyorsunuz. Bakalım gayet iyi gidiyoruz. tunalı otomotiv var ankara firması distrübütor o. Özden oto eskişehir bayii teleflexin ikisininde sitesi var google dan firma ismi ile bulursun. Zaten parçalarını ve avantajlarını anlatıyor. Bu kadar araştırmamın sonucu aslında ustanın rolünün çok büyük olduğunu söyleyebilirim. seçeceğin marka bir yere kadar önemli olan montaj. Bakalım biraz daha kullanayım tekrar yazarım. Şimdilik 10 numara bence övgüyü hakediyor. Birde fiyat demişsin 1000 euro fiyatı nakitte biraz düşüyor. Tabiki pazarlık yapana göre değişir. Bazıları doğuştan yetenektir bu işlerde. Kolay gelsin...