ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel olur Eralp abi düşüncen güzel her arabaya numaralandırma olarak olursa çok güzel olur dedikleri gibi bi şimşek ve eskişehir amblemi onun üstüne falan opel amblemi hoş olur ben hiç anlamam ama olursa her türlü arkanızdayım :D:D

bakalım herkez elinden geldıgı kadarıyla painte bıle olsa tasklak seklınde yapsın işi bilen arkadaslara fıkır olsun ..

arkadaşlar arabam bugün çıktı mutluyum bayrama yetiştirdiler yani buluşma konusunda banada her an uyar artık arkaşalar:)

Eskişehirspor'un sponsorunun çalışanı olarak aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum arkadaşlar ;)

Hadi hayırlı olsun Hamza ;)

çok sağol ya bugün öyle umutsuzca düşünüyordum amcamın arabasını alıcaktım 2. gün ama içime sinmiyordu pek emanet ne kadar yakında olsa tam o arada telefon çaldı aracınız hazır diye bu soğukta çıktım yola bide neyle gitcem derdi vardı hava kararmış gibi birşeydi komuşunu motorunu aldım titireye titreye gittim :D ama bir sorun vardı ben ve bir araba bir motor dönüş nasıl oucaktı biran önce arabama kavuşayım derken bunu atlamıştım :D motoru bıraktım orda arabayı aldım geldim arkadaşı gönderdim al diye alıp geldi sağolsun:) ama bu servisler çok tedbirsiz ya ne kimlik ne ruhsat ne başka birşey sormadı girdim aracım cıkmış almaya geldim dedim plakayı söyledim anahtarı buldu verdi bu kadar kimsin diye soran olmadı hiç aracı bırakanda ben değil babamdı tanıma ihtimalleride yok yani saçmalık adama araba lazım olsa orda servisten çıkmış brinin plakasını söyleyip alıp gidebilecekmi?? garip...

3-6 Aralık 2oo9 NeoPlus Autoshow

Merhaba sevgili arkadaşlar;
3-6 Aralık 2oo9 tarihleri arasında -2 otopark katında NeoPlus Autoshow 2oo9 Gösterimi yapılacaktır. Organizasyonda birçok otomobil firması, Ticari araç, Motosiklet ve bisiklet aksesuvarları tanıtımı gerçekleşecektir. Söz konusu etkinlik katılımı ücretsiz olup 1o.oo - 22.oo saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacaktır.
Organizasyonda gerçekleşecek olan aktiviteler;
- Otomobil Fuarı 'na özel yarışçı dans gösterisi
- Modernize edilmiş Oryantel & Dance show
- Modernize edilmiş Bachata Dance show
- Otoshow gösterileri
- Vosvosların seramoni gösterisi
- Endora Motorsiklet Gösterileri
- Dikkatli Otomobil sürüşü yarışları
- Ödüllü Go-Kart müsabakası
- Mobil F1 simülatörü

Geri