ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayramın Birinci günü çok kalabalık olucaktır..
Sabah kurban kesicekler var sabahta olmaz..
Ne zaman olucak bende bilmiyorum ama Eren abi senin dediğin gibi olsun istersen öyle daha mantıklı gibi geldi bana..
Sticker olayıda ben burda yazdım reklamcı bi arkadaşım var diye işten cıkıcak dedim çıkmış işten ama tanıdığı vardır onun eğer istenirse konuşurum yarın cocukla bi öğrenirim nedir nasıldır bi konuşmuştum dedi tutsa tutsa en fazla 5 lira tutar pek bişi değil dedi konuşuruz onu dedi sonra işten cıkmış sanayide başka bi yerde çalışıyor yarın bi konuşayım eğer sizin tanıdıklar varsa ordan yaptıralım..

Bayramın Birinci günü çok kalabalık olucaktır..
Sabah kurban kesicekler var sabahta olmaz..
Ne zaman olucak bende bilmiyorum ama Eren abi senin dediğin gibi olsun istersen öyle daha mantıklı gibi geldi bana..
Sticker olayıda ben burda yazdım reklamcı bi arkadaşım var diye işten cıkıcak dedim çıkmış işten ama tanıdığı vardır onun eğer istenirse konuşurum yarın cocukla bi öğrenirim nedir nasıldır bi konuşmuştum dedi tutsa tutsa en fazla 5 lira tutar pek bişi değil dedi konuşuruz onu dedi sonra işten cıkmış sanayide başka bi yerde çalışıyor yarın bi konuşayım eğer sizin tanıdıklar varsa ordan yaptıralım..

benım tanıdık var dostum reklama gırmesın ama şahin reklam :D bilal oranın sahıbı ayarlarım ben sız yeterkı tasarımı yapın

gündüz gözüyle buluşulsa nasıl olur. gerçi bayramda nerede olacagım belli değil ama :D

valla bana her yol paris hani :D
Olur Eralp abi tasarım olursa olur bencede...

valla bana her yol paris hani :D
Olur Eralp abi tasarım olursa olur bencede...

içinde opel ve eskişehiri barındıran simgeler olsa guzel olur numaralandırma sıstemıde yapabılırız aslında benım garaj varya ufak tefek seylerde yapabılırz yada yapmaya calısırız mesela ben dusunuyorumkı kendım cuzi mıktarlarda ucret alarak boya bakımı yapmayı dusunuyorum mesela ama bastan soliim benim temızlıgım cok detaylı olur 1 araba temızlıgı en az 5-6 saat :)

arkadaşlar bayramda benim arabam çıkmamış oluyor o yüzden gelemem ben sanırım:( sticker konusuda gerçekten çok güzel olur inşallah çok güzel bişey çıkar ama bence sohbet bölümüne yada başka bir yere konu açalım başka şehirlerdende güzel tasarım yapıcak olan arkadaşlar çıkar eminim ordan seçeriz daha kapsamlı olur gibi bence..

bayramın 1. günümü buluşuyoruz 4. günümü oylama yapalım :D

Benim nacizane görüşüm 4. gün olsun diyorum :o Çünkü 1. gün koşuşturmayla geçicek akşamda zaten günün yorgunluğu çıkar ama yine katılıma göre 1. gün daha müsait olursa yine bana uyar :)

Bu arada gökalp geldinmi :D :D :D

içinde opel ve eskişehiri barındıran simgeler olsa guzel olur numaralandırma sıstemıde yapabılırız aslında benım garaj varya ufak tefek seylerde yapabılırz yada yapmaya calısırız mesela ben dusunuyorumkı kendım cuzi mıktarlarda ucret alarak boya bakımı yapmayı dusunuyorum mesela ama bastan soliim benim temızlıgım cok detaylı olur 1 araba temızlıgı en az 5-6 saat :)
es es'in şimşek figürlü s ini opelin şimşek figürüyle birleştirebilsek harika olur da yön problemi var :D

yarın öğleden sonra geliyorum memlekete, 3.gün ayrılacam ama :(
program olsa da katılamam, cümleten iyi bayramlar
yolda gezerken 26 es 680 gören olursa sellektörleşelim :D

Çok güzel olur Eralp abi düşüncen güzel her arabaya numaralandırma olarak olursa çok güzel olur dedikleri gibi bi şimşek ve eskişehir amblemi onun üstüne falan opel amblemi hoş olur ben hiç anlamam ama olursa her türlü arkanızdayım :D:D

Geri