ES-kişehir Es-Es buraya

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte Eren dediğin gibi bi net bir sayı elde edelim ona göre bütün üyelere uyuşacak bir gün seçelim ;) daha olmadı gökalpin dediği gibi telefon ağıda kurulabiliriz hatta saolsun beni haberdar etti zamanında gökalp arkadaşımız :)

Sorun olmaz benim için mağaza 22.oo da kapanıyor. Kapanıştan sonra da ne zaman olursa nerede olursa bir şekilde gelebilirim ;)
1. skydive - Eren DOĞAN
2. eRaGoN - Sinan DOĞAN
3. gokalp - Gökalp GÜNAY
4. 26opel - Yasin KARACA
5. Kasırga&Burak - Burak
6. emrh_corsa'n - Emrah
7. erhan_corsa - Erhan ALPSAR

Şimdilik güncel Listemi bu kadar..... Devamını bekliyoruz..!!!
 
8 ben ben :D
 
Tarih / gün ve saat ayarlarsanız ona göre ben dememiz daha makul olacaktır... Ben haftaya akşamları boşum mesela hergün olur ama bi tarih belirlense daha iyi olur...
 
Selam Arkadaşlar,

bende yeni üye oldum

İsim: Uğur
Yaş : 29
Araç : Corsa 98 Model 1.4 GLS
Meslek : Bankacı

Bugün aracıma CarbonClean işlemi yaptırdım Bosch servisinde çok memnun kaldım uygulama sonucundan. Aracım 140.000 km de idi ve yeni aldığım için kurum oluşmuş olması büyük ihtimaldi. 40 dk lık bi uygulama sonucunda motor çok daha çabuk devirlenmeye ve alt devirlerde hantallık kalkmış oldu. Bakalım bu durumu uzun süre koruyabilecekmi.
Foruma hoşgeldiniz ii muhabbetler dilerim..
Bu arada bosh servisi şu hondanın karşısındaki yer mi acaba?? Birde Carbon Clean işlemini ne kadar yaptırdınız tavsiye eder misiniz_?
 
bende Kerem Eyüpoğlu ben de Söğütteyim ancak haftanın yarısı eskişehirdeyim (40 km) yani bütün işlerimi orada hallediyorum. Aracıma gelince Opel Astra 1.6 twinport easytronic vites sp. 26 yaşında ve öğretmenim. herhangi bir organizasyoın düzenlenirse seve seve katılırım.
 
bende Kerem Eyüpoğlu ben de Söğütteyim ancak haftanın yarısı eskişehirdeyim (40 km) yani bütün işlerimi orada hallediyorum. Aracıma gelince Opel Astra 1.6 twinport easytronic vites sp. 26 yaşında ve öğretmenim. herhangi bir organizasyoın düzenlenirse seve seve katılırım.
Aramıza hoşgeldiniz Ne güzel Esk. grubu büyüdükçe büyüyor :) Zaten bileciktende Ender abimiz var calibrası olan oda geldiydi buluşmalara imkan olursa 2 kişi gelirsiniz buluşmalara ;)
 
arkadaşlar birde telefon numarası yazarsanız alıntı yapıp buluşma durumunda haber verebiliriz çünkü bazen bazı arkadaşlarımızın haberi olmuyor ozaman neden haber vermediniz ya da göremedim foruma giremedim kaçırdım şeklinde üzüntüleri oluyor ben gelince mutlaka bi buluşma olur nasıl olsa :) ona göre hazırlanalım şimdiden :D
 
evet ya tel numarası yazarsak bazen normal sorun da ya da problemlerde de birbirimize danışabiliriz ya da yer öğrenebiliriz..tel nosu şart..
 
saol abi ya işte bi çelik jant eksik kaldı arabayı bayağı bi güzel ettik...eren abi kopya değil aslında.benim bundan kaç ay önce hep böle bişey corsa'n yazısı tasarlamak aklımda idi ama resim bulamıyodum sonra resmi netten buldum yaptırdım..hep alırım tr tuning ağustos sayısını aldım böle sonlara doğru bi baktım aynen bi corsa corsa'n yazmış bi acayip oldum ama o adamda benden kopyalamadı bende onu yaptırdıktan çok sonra grdüm.. ama yinede kopya olsa da bişey olmaz bence sonuçta herkesin kendi aracı dünya da hiç bişey tek değil dimi..
 
Geri
Üst