Eski Opelci Yeni Hondacı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AR893
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AR893

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
öncelikle herkese kazasız belasız günler..
honda sevdasına 3 il gezdim fotoğraflarda başka canlı canlı başka çıktı araçların yanına gittiğimde hayal kırıklığıyla elim boş döndüm.şimdiki hondamı 4. il olan Ankaradan memur bir abiden aldım biraz zor olsa da :)
3 ay oldu ama fotografları yüklemek bugüne kısmetmiş..

2001 model 1.6 ies güvenlik paket+fabrikasyon deri döşemeli modellerinden.ilk aldıgımda fabrikadan çıktığı gibi duruyordu hiçbir değişiklik yapılmamıştı. birkaç değişiklik yaptım jdm kara far+ledli kırmızı beyaz stop cd çalar gibi.bagaj çıtası, kapı altı honda amblemli ledler de elimde mevcut ama taktırmak kısmet olmadı daha.yaz gelincede 3 cmlik yay ön tampon altı typer karlık+sis farları+spoon aynalar+krom cam filmi,marşpiyellerde gövde rengi olacak inşallah
sizinde şu olsa daha güzel olur şu olmasa daha iyi olurdu diye söyleyecekleriniz varsa buyrun:)

aldıktan sonraki ilk pozlarımız

güncel pozlarımız:cool:

şimdilik bu kadar :)

Son düzenleme:
Güzel araç. Bende imzamdaki hondamı satıp astra aldım. 1 ay öce. Herkesin nefesi kesildiğinde hondanın verecek nefesi vardır. Vtec te hayat 5500 den sonra başlar.

hayırlı olsun kaça bitti mahsuru yoksa...

Km'yi de merak ettim ben, memur amcamız pek yol yapmamıştır tahminimce. Araba çok diri duruyor gerçekten, son zamanlarda gördüğüm en kıyak ies'lerden. modelli almışsınız, ömürlük olur inşallah sizin için. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun çok diri duruyor Maşallah. Ayrıca deri koltuklara bayıldım benimde çocukluk hayalimdi Honda Civic eli yüzü düzgün diri bir Civic bulsam şimdi bile Hyundai ile takas edesim geliyor o emme sesleri o 8.000-9.000 devir çeviren motorları o Vtec açışları bitiyorum vallahi... ahh ahh nerde o eski Vtec'ler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun çok diri duruyor Maşallah. Ayrıca deri koltuklara bayıldım benimde çocukluk hayalimdi Honda Civic eli yüzü düzgün diri bir Civic bulsam şimdi bile Hyundai ile takas edesim geliyor o emme sesleri o 8.000-9.000 devir çeviren motorları o Vtec açışları bitiyorum vallahi... ahh ahh nerde o eski Vtec'ler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8000 - 9000 devir çeviren :D arabanın son deviri 8000 :D

Yeniler vtcec 2 ler evet 8000 devir 6700 6800 gibi devir kesiciye girer. Ama vtec1 ler biraz daha farklı sanırım. 9000 devir var ve devir kesici yok bildiğim. Ama vtec2 yi 10 yıl kullandım.

maşallah kazasız belasız kullan :)

Geri