Eski Opelci Yeni Hondacı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AR893
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bence bu arabanın markası nötron olmalı matematikteki etkisiz eleman 0 gibi bişey.
tutulan bir araba olsa 2007 modelini 17 ye satarlarmı tabi ki zevk meselesi saygı duyarım :)

Ben böyle bir araba almaya kalksam sıfır alırım. 3 yıl garantili 150.000 km falan, anca öylesi kurtarır :D

proton gen2 ülkemizde az biraz nasıl bir araba olduğunu bilen olsa bu fiyatlara emin olun satılmaz. opeli hondayı toyotayı cebinden çıkartacak bir araçtır kendileri ama ülkemizde taktınmı takılan modeller var.

proton gen2 ülkemizde az biraz nasıl bir araba olduğunu bilen olsa bu fiyatlara emin olun satılmaz. opeli hondayı toyotayı cebinden çıkartacak bir araçtır kendileri ama ülkemizde taktınmı takılan modeller var.
kalitesini bilmem ama doğru taktınmı takılan modeller var bende bu grubun içindeyim rahatsızlıktan dolayı hondadan başka arabaya binmeyecem takıntı işte

Ben bir kere arabamı falan abartmıyorum dostum onu söylim iddiamda var inanmıyorsan gel kendin gör daha ben ne diyeyim kamera aparatlarım olsa güzel bir hızlanma videosu koyarım ama onada gerek yok benim kendi konumda gerekli video'lar var hyundai'ler abartılıcak arabalar değil diyorsunda bizmi yalan söylüyoruz yoksa işimiz gücümüz yok turbosuna hibrid egzozuna down pipe , düz borumu bağlıyoz biz ben onu anlamadım ayrıca eski kasa honda civic'ler değil B16A2'lerden bahsediyordum ama garanti bir şey varki bu arabalar yok abartılıyor yok normalde bir b... değil diyenler falan şu video'yu izleyin ondan sonra yorum yapın bence.
http://www.youtube.com/watch?v=F9dypDdDDGY
http://www.youtube.com/watch?v=73CFv0H0T-A

Türkiye'deki şuan satışı yapılan, konuyu açan abinin aldığı, Civic 1.6ies'ler böyle mi gidiyor Doğukan?

Türkiye'deki şuan satışı yapılan, konuyu açan abinin aldığı, Civic 1.6ies'ler böyle mi gidiyor Doğukan?

Hayır Ahmet bu videosunu attığım araç 1.6 Vti 160 ps ama çok fena makine temizini bulsam düşünmeden alırım ama hep oynamış malesefki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videodaki VTI emme manifoldu komple egzos yakıt tesisatı ve ateşlemesi değişik sesi soluğu bile fazlasıyla farklı çünkü, muhtemelen exedy şanzımanlı bir VTI dır. 180hpden yüksektir. Normal şartlarda 0-100 den sonra çok süper gitmeyen araçlardır VTI lar. 150 gibi nefesleri kesilmeye başlar. Mahallemizde siyah sunrooflu 0 kmden beri bildiğim zerre oynanmamış 100binkm civarı bir VTI var çünkü 1999 model olurlar kendileri, çok da kıskandığım nazarımı deydirdiğim falan filan. O hacimden o güç gerçekten harika ama abartıldığı kadar da değildir, çünkü o beygir gücüne göre tork fakiridir 150nm tork değeri var :(

Hayır Ahmet bu videosunu attığım araç 1.6 Vti 160 ps ama çok fena makine temizini bulsam düşünmeden alırım ama hep oynamış malesefki

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı fiyatı abartılıyor falan demişsinde, biz ies'lerin fiyatını abarttık hani Vti'lerin değil o bakımdan sordum.

Kim ne derse desin ies'lerin fiyatı abartılı.
Dediğim gibi kasko fiyatı bile 14-15 olan arabalara 22-23 veriliyor bu ülkede.
Toyota Corolla efsane kasa ise daha fena, 97 modelleri 17-18bin :D

1.6 vti ın videosunu koymuş arkadaş ki 1.6 vti 9000 deviri çeviriyor benim araba 7200 de kesiciye giriyor artı zır stock ne bir hava filtresi ne bir düzboru ne de performans egsoz var ama yinede 2 de 110 u rahat görüyorum.
1.6 ies böyle gitmiyor tabi ki kısmet olursa birgün bende iesin gidişinin videosunu koyarım :)

Geri