- Konuyu Başlatan
Allah cümlemize kaza bela göstermesin inşallah teşekkür ederim.hoşgeldin;kazasız belasız kullan,güzel araban...
hakikaten hondanın verecek bir nefesi var hele ki 5000-6000 devirden yukarısındaki motor sesiii :good:Güzel araç. Bende imzamdaki hondamı satıp astra aldım. 1 ay öce. Herkesin nefesi kesildiğinde hondanın verecek nefesi vardır. Vtec te hayat 5500 den sonra başlar.
teşekkürler.mahsuru yok tabiki.23 ü buldu alım satım jdm farlar+ledli stoplarla birliktehayırlı olsun kaça bitti mahsuru yoksa...
araba 184 de..memur abi pek yol yapmamış ama ondan ilk sahibi yapmış oda benzinde kullanmış lpgsi yeni takılmış garanti kapsamında hala bu sebeple motoru yorulmamıs gidişi çekişi gayet güzel satmayı hiç düşünmüyorum ama arada bir arabayı satmayı düşünürmüsün ben bu hondaların hastasıyım diyenler çıkıyo bende hastasıyım zaten satmayı düşünmüyorum diye geciştiriyorum.Allahtan zarar ziyan olmazsa ömür boyu binmeyi düşünüyorumKm'yi de merak ettim ben, memur amcamız pek yol yapmamıştır tahminimce. Araba çok diri duruyor gerçekten, son zamanlarda gördüğüm en kıyak ies'lerden. modelli almışsınız, ömürlük olur inşallah sizin için. Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun çok diri duruyor Maşallah. Ayrıca deri koltuklara bayıldım benimde çocukluk hayalimdi Honda Civic eli yüzü düzgün diri bir Civic bulsam şimdi bile Hyundai ile takas edesim geliyor o emme sesleri o 8.000-9.000 devir çeviren motorları o Vtec açışları bitiyorum vallahi... ahh ahh nerde o eski Vtec'ler.
arabamın hikayesini anlatayım size.
benimde son 6 aydır hayalimdi.dile kolay her gece bugünde bulamadım bir honda diyerek
öncelikle birtane bulduk gittik araba fotolardan güzel görünüyordu ayrıca değişen yok birkaç boya var yazmıştı sahibi ama yanına gittiğimzde tam bir halay kırıklığı oldu ön çamurluk ve tampon değişmiş tavan altı komple boyanmıs alt takım takır tukur ediyordu almadık başka bir civic gördüm sanayide ona müşteri olduk dolaştık baktık araba güzel birde kaportacıya gösterelim dedik oda kazalıymış kaput değişmiş iki çamurluk düzeltilip boyanmış nihayetinde elimiz boş döndük.
ikinci ilimiz tokat..
arabayı görmeye gittik baya bir yol katettikten sonra.2 parça boya var demişti sahibi ancak oda soldan komple boyanmış sağ çamurlukta boyanmış çıktı onuda almadan döndük.
üçüncü ilimiz kayseri..
sahibi yeminler ederek araba çok düzgün içinde tık ses bulamazsın dedi tabi ağzımız yandıgı için Allah için konuş dürüst ol dememe rağmen hiç bi sıkıntısı yok kasası ok gibi dedi uzun bir konusmadan sonra inanıp ertesi gün çıktık yola.arabayı gördüm iyi birşey beklerken yine hayal kırıklıgı oldu.tavan komple güneş soluğu sağ arka kapı vuruk düzeltilmiş yamuk yumuk duruyo neyse dedik bindik sanayiye gidecez yolda motor patır putur tuhaf sesler cıkarmaya basladı 4 vites 110 dan baska gitmiyor aman dedim bunu sanayiye bile götürmeyelim döndük. sahibine teslim ettik
4.ilimiz ankara..
yediğim kazıklardan biraz tecrübe edindikten sonra
site ismi vermeyim ama malum bir araba sitesi hemen hemen her saat açık duruyor yeni gözüme carpan bir civic eklenir eklemez arayım diye bekliyorum.ve şimdiki arabamı görür görmez heycanlandım işte bu olmalı dedim deri döşeme+1 karış kadar boya+ değişensiz+güvenlik paket gibi yazıları okuduktan sonra mest oldum resmen hemen aradım sahibini fiyat piyasanın üstündeydi ama olsun napalım dedim kendi kendime.konuştum aldıgım memur abi gercekten temiz kalpli bir insandı istediğin yere gösterelim herhangi birşey çıkarsa arabada yol masrafların bana ait dedi ama ben gitmek yerine ankaradaki motor ustası akrabamızın yanına götürmesini söyledim başka bir akrabamız ile.oda beni kırmadı tamam götürelim dedi götürmüşler kaportasından motorundan heryerine kadar incelemişler..motor ustası akrabamız aradı kaputun uc kısmında bir karış kadar boya var değişen yok başka biryerinde oynanma falan yok dedi araba çok temiz 1000-2000 fazla ver bunu al başka da hondaya bakma dedi.onlardanda onay aldıktan sonra hondamızı almaya gitti babam ben iş dolasıyla gidemedim çiçeği burnunda memur oldugum için daha fazla izin almak istemedim
ve sonunda hondam geldi hasret bitti kullanım kılavuzu+buzamana kadar servisteki yapılan bakımlarının kitapçığı+yedek anahtarına kadar muhafaza edilmiş nadirlerden bir araba bana kısmet olmuştu hikayemiz bu kadar zaman ayıran herkese teşekkürler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim..Allah senin mankene de kaza bela göstermesinmaşallah kazasız belasız kullan
Son düzenleme: