Eski Opelci Yeni Hondacı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AR893
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyse hocam sen 2000 model arabaya milletin saçma sapan altın muamelesi yapması sonucu 23 lira para verdin. ben o açıdan bakarım. 1 aydır piyasasını incelediğim çok araba var bunlardan biride civic ama bakıyorumda yani o paralara ne arabalar var. neyse sen mutlusun yapacak birşey yok. eminim 15 16 almak isterdin arabanıda buda gerçek. değerininde o olduğunu biliyorsunuz ama yapacak birşey yok ;)
yanlış anlama ama ben milletin altın muamelesi yaptığı için vermedim o parayı.. arabam 2000 değil 2001 model..
varsa böyle temizi değişeni vuruğu kırığı olmayanı, aynı şekil güvenlik paketlisi deri döşemelisi bul ciddi söylüyorum 16 değil 17 ye alırım. ayrıca tabiki 15-16 ya almak isterdim ama vardıda ben mi almadım ?
ledli stop ve jdm far ucuzmu sence para verilip alınıyor öpücükle alınmıyor onlarında fiyatını üzerine koyup 23 e mal oldu dedim dikkat edersenn!

ayrıca piyasa senin gözünde ettiği değerle değil alıcı bulduğu değerle yola devam ediyor bilmende fayda var ;)

ies güzel araçtır,kimine göre fiyatı pahalı kimine göre hakeder o fiyatları tercih meselesi :) Mesela bi insan gidip 80 küsür BMW ye 15-20 bin verince kimine göre kafa yok deniliyor kimine görede o araç çok kıymetli :D
Yazmamın sebebi şu 0-100 km mevzuları,1.6 ies e 6-7 sn de 100e cıkar diyen arkadaşlar yalan yanlıs teknik verilere bakmayın,2 sene honda-team buluşmalarına gittim yozgat bulvarına,eğer civic ies 9 sn altında 100e çıkabilse beni geçerdi,hiç hayatımda 2.0 - 2.5 vectra ile 1.6 ies e geçilmedim :D
En vasat 1.6 lar ecotec astra cruze lar
Orta halliler focus-accent ler
Civic de orta halliden biraz iyi gider o kadar,hondanın gidişi hep abartıldı :D

ies güzel araçtır,kimine göre fiyatı pahalı kimine göre hakeder o fiyatları tercih meselesi :) Mesela bi insan gidip 80 küsür BMW ye 15-20 bin verince kimine göre kafa yok deniliyor kimine görede o araç çok kıymetli :D
Yazmamın sebebi şu 0-100 km mevzuları,1.6 ies e 6-7 sn de 100e cıkar diyen arkadaşlar yalan yanlıs teknik verilere bakmayın,2 sene honda-team buluşmalarına gittim yozgat bulvarına,eğer civic ies 9 sn altında 100e çıkabilse beni geçerdi,hiç hayatımda 2.0 - 2.5 vectra ile 1.6 ies e geçilmedim :D
En vasat 1.6 lar ecotec astra cruze lar
Orta halliler focus-accent ler
Civic de orta halliden biraz iyi gider o kadar,hondanın gidişi hep abartıldı :D
2.0 vectra ile ışıklardan kalktım 1-2.viteste geçemedi kesiciye girdi araba ve 3 e çektim o ara opel aktı gitti yani hondanın gidişi güzel ama biryere kadar :)

işte diğer 1.6 lardan farkı üst hacimlerle oynaşabiliyor :) Yani bence yorumlara çokta aldırmayın keyfinize bakın,siz aracı seve seve aldıysanız kim ne derse boş,4 4lük araçta alsan biri gene bişey bulur der :D

Aracınız hayırlı uğurlu olsun biniciyseniz verdiğiniz para çok ama değer bir ara ben kullandım bu arabayı kaç defa almak istedim 21 - 22 yi bende gözden çıkarmıştım 4 tane götürdüm ustaya göstermeye hepsi kaporta yüzünden kalmıştı ama birtanesinde eleman al sen sür dedi bas zorla gör arabayı dedi iyi dedim ve araba devir verdikçe ver diyor direksiyonu kuş gibi tamam bir astra vectra kadar yol tutuşu güven vs yok ama çok keyifli ve rahat bir sürüşü var ben o arabadan temizini bulamadım diye sıkıldım soğudum ama bulsaydım bende alırdım ki şu an araba arıyor olsam bende verirdim o arabaya 22 bin ha arabanın gerçek ederi malzeme kalitesi vs 15 ancak evet piyasası var tutuluyor diye bu paralara alıcı bulabiliyor ama bu alınmaz demekte değil güle güle binin çok güzel bir tercih olmuş döşemelerde tertemiz

işte diğer 1.6 lardan farkı üst hacimlerle oynaşabiliyor :) Yani bence yorumlara çokta aldırmayın keyfinize bakın,siz aracı seve seve aldıysanız kim ne derse boş,4 4lük araçta alsan biri gene bişey bulur der :D
aynen katılıyorum.. :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:33 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:26 ----------

Aracınız hayırlı uğurlu olsun biniciyseniz verdiğiniz para çok ama değer bir ara ben kullandım bu arabayı kaç defa almak istedim 21 - 22 yi bende gözden çıkarmıştım 4 tane götürdüm ustaya göstermeye hepsi kaporta yüzünden kalmıştı ama birtanesinde eleman al sen sür dedi bas zorla gör arabayı dedi iyi dedim ve araba devir verdikçe ver diyor direksiyonu kuş gibi tamam bir astra vectra kadar yol tutuşu güven vs yok ama çok keyifli ve rahat bir sürüşü var ben o arabadan temizini bulamadım diye sıkıldım soğudum ama bulsaydım bende alırdım ki şu an araba arıyor olsam bende verirdim o arabaya 22 bin ha arabanın gerçek ederi malzeme kalitesi vs 15 ancak evet piyasası var tutuluyor diye bu paralara alıcı bulabiliyor ama bu alınmaz demekte değil güle güle binin çok güzel bir tercih olmuş döşemelerde tertemiz
söylediğiniz gibi temizini bulmak mesele.temizleri de bu fiyatlara var daha ucuza bu temizlikte bulsam alırdım ki arabamda sadece kaput ucunda 5 cm genişliğinde bir boya var tamponlarda dahi boya yok değişeni yok..makyajsız kasa g.aket olmayanlar 19-20 bin yani.
aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız tek fark ben temizini bulacam diye inat edip aramaya devam ettim buldum aldım.ve biraz fazla olsun temiz olsun düşüncesiyle hareket ettim satmayı da düşünmüyorum zaten

Son düzenleme:
Hocam öncelikle 1.6ies'e ömürlük binersin, öyle de ciğerli arabalardır...
Fiyatlarının abartılmasının sebebi tamamen bizim milletimizin algısı... Yoksa bu arabaların kasko değeri bile 14-15 civarında seyreder... Yani kasko değeri 14-15'te olan bi arabanın fiyatı 23'lere geldiyse bunun sebebi milletimizin abartmasından başka bişey değil...

Aynı şekilde efsane kasa Corolla'lar da öyle.. Fatih'in dediği gibi, tamamen boş bi araba... Yani 17bin verilip alınan Corolla biliyorum, adam dolu model diyor, dolu dediği ise hidrolik direksiyon ve 4 cam otomatik.. Belki bi de klima vardır bilmiyorum.. Bu mu 17bin verip dolu dediğin araba? dedirtiyor insana...

Ama sonuç olarak aracı almışsınız bundan sonrası boş lafa girer...
Hayırlı uğurlu olsun, çok araştırıp temizini bulmuşsunuz, sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum...
Güle güle binin...

Hocam öncelikle 1.6ies'e ömürlük binersin, öyle de ciğerli arabalardır...
Fiyatlarının abartılmasının sebebi tamamen bizim milletimizin algısı... Yoksa bu arabaların kasko değeri bile 14-15 civarında seyreder... Yani kasko değeri 14-15'te olan bi arabanın fiyatı 23'lere geldiyse bunun sebebi milletimizin abartmasından başka bişey değil...

Aynı şekilde efsane kasa Corolla'lar da öyle.. Fatih'in dediği gibi, tamamen boş bi araba... Yani 17bin verilip alınan Corolla biliyorum, adam dolu model diyor, dolu dediği ise hidrolik direksiyon ve 4 cam otomatik.. Belki bi de klima vardır bilmiyorum.. Bu mu 17bin verip dolu dediğin araba? dedirtiyor insana...

Ama sonuç olarak aracı almışsınız bundan sonrası boş lafa girer...
Hayırlı uğurlu olsun, çok araştırıp temizini bulmuşsunuz, sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum...
Güle güle binin...
efsane kasa corollanın en dolusu abs+klima+airbag+4 cam otomatik katlanabilir kadife koltuklu olan GLİ SPECİAL modeli..
efsane kasa corollamda vardı 96 modeldi ve sadece ön iki cam otomatikti klimasızdı.15 bin e sattım bundan 7-8 ay öncesinde..piyasası var ve satılmak istenince kısa sürede ve istenildiği fiyata satılabiliyor bence ayrıca sorun cıkarcak bir donanımı yok kabul etmek gerek..şunu da söyleyim 96 model arabanın üzerinde fabrikanının taktığı baskı balata duruyorsa ben buna sağlam ve kaliteli araba derim arkadaş.o fiyata da degermi degmezmi tartışılır orası..milletimiz piyasası olana verir parayı piyasası o kadar canlı olmayanların fiyatlarıda malum zaten..
iyi dilekleriniz için sağolun teşekkür ederim..:)

Geri