ne radar ne kamera nede bu tarz başka bi önlemin işe yarayacağını sanmıyorum.gerçekten yazık olmuş arkalarındaki bıraktıklarını düşündükçe.tüm opelimcilerden dileğim LÜTFEN ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HADİYAA ZATEN ONUN DOĞUMGÜNÜYMÜŞ OGÜN GAZETEDE RESMİNİ GÖRDÜM YAZIKKcombo_16' Alıntı:ölenlerden açelya yumak benım ilk okuldan sınıf arkadaşımdı.
Eray-FB' Alıntı:Abi dediğiniz gibi zaten normalde bile trafik sakat akıyo aniden duruyo nolucağı belli olmayan bir yol.Fakat hiçbirimiz kendimizi kandırmayalım bu sitede ben iyi şöförüm ben böyle şöförüm diyen adamların %80 trafikte gazlıyo bu olay hepimizi, hepimizi derken % 80 nimizi kasdettim en fazla 10 gün durdurur 11. günü sabahı gene aynı muhabbet
alper_06' Alıntı:ne radar ne kamera nede bu tarz başka bi önlemin işe yarayacağını sanmıyorum.gerçekten yazık olmuş arkalarındaki bıraktıklarını düşündükçe.tüm opelimcilerden dileğim LÜTFEN ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAYALIM
+1987buraki' Alıntı:ne kadar usta olursan ol illaki trafikte yarışmanın sonu ölümdür. sadece kendileri ölse tamam da olan bizede oluyo.