aynen öyle ... zaten ben aracımı satıyorum alan varmı demedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim imkanım olsa sen de satıcı olsan veririm. Bazı arkadaşlar ucuza araba aldıkları için seviniyorlar ama 3-5 gün sonra da pazar yerinde aksesuar ararken karşılaşıyoruz. Zaten bizde şöyle bir inanç vardır, peşin daima pahalı, taksitle alınanlar ucuzdur. Aynı model arabayı 17.000'e alsak, bu ilaveleri piyasada yaptırsak (hepsini yaptırmak istiyorsak) sonrada harcama tutarına bir göz atsak. İnan o zaman 25.000 bile veren çıkar.ne yaparsam yapayım vermiyolar 22 hiç bir şey umrumda değil yapar keyfime bakarım....
o bombada yakında ama birazdaha bekleyeceğiz. şu ara zaman yok. projeler üst üste
Benim imkanım olsa sen de satıcı olsan veririm. Bazı arkadaşlar ucuza araba aldıkları için seviniyorlar ama 3-5 gün sonra da pazar yerinde aksesuar ararken karşılaşıyoruz. Zaten bizde şöyle bir inanç vardır, peşin daima pahalı, taksitle alınanlar ucuzdur. Aynı model arabayı 17.000'e alsak, bu ilaveleri piyasada yaptırsak (hepsini yaptırmak istiyorsak) sonrada harcama tutarına bir göz atsak. İnan o zaman 25.000 bile veren çıkar.
inan ben imrenerek bakıyorum arabam olmasa ve araba alacak olsam ne istiyorsan verirdim
ethem abiyle telefonla konuştum gecen hafta bilgı ıcın sanki anladımkı ethem abıde proje bıtmez yakında görurusunuz zaten keyıflı bır ınsan ugraşmayı sevıyor