Euro C veya Avrupa tipi Corsa C'ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle jant seçme konusunda uzun zamandır bir tercih sorgulanıp duruyor ofsetlimi? ofsetsizmi? ya da borbetmi başka bir jantmı şimdi koyacağım bir kaç resimle ofsetli jantların bu otomobillere ne kadar güzel olduğunu sizlere göstermek istiyorum. Nedeni ise çok basit Japoncu arkadaşlar nasıl JDM akımını kullanıyorlar ve otomobillerini japonların yaptığı tarzda yapmaya çalışıyorlarsa bizde avrupa tipi modifiye akımını takip etmeliyiz tabiki herkesin zevki ayrıdır ama kalkıpta avrupa bir otomoile japon jantı taktıınızda açıkçası çokta hoş durmuyor. Ayı şekilde ofsetli avrpa jantalrı japonlara takmak gibi.
picture.php

picture.php

Photo0866.jpg

Photo0835.jpg

DSCF9267.jpg

DSCF9273.jpg

DSC01534.jpg

dsc_2812.jpg

n507655594_3268616_2126.jpg

Photo0779.jpg

HPIM1827.jpg

w2g1781ni01.jpg

kim ne derse desin bence corsaya borbet ve diğer ofsetli jantlar çok yakışıyor.

Bence de öyle bende artık jantlarımı değiştirmeyi düşünüyorum zaten bu tarza dönmek en güzeli sade ve şık ve çok basit bir kaç işlem

En üstteki jant çok güzelmiş.

hepsi çok güzel ama ilk resimde ki jant çok iyi...

ewet abı yaa bu arabalara ofsetlı yakısyor bu kadar ya kım ne derse desın yaa ben en son ıkı resmı cok begendımm ve bu tur bır janty alacagım ?

pekı arkadsalar mesela bu en sondakı aracın jantları kaç ınctır bır bılgısı oln varmı ?? bole bıse yaptırmak ıstersek kac jant almamız lazım

Herkezşn kendi zevki tabii ama bence jantlar bu arabalara hiç olamamış. Bence corsa c lerin gsi daki jantı gibi yakışan bir jant yok. Tabii buda benim zevk anlayışım.
Birde ben japon ve ya alman sitili anlayışına karşıyım. Burada herkez aracına ne yapıyorsa kendi stilini ve zevklerini ortaya koyuyor.

Ahmet Altınçubuk

bence de çok kötü duruyor bu borbet tipi jantlar.. hiç mi hiç yakışmamış...

Geri