ev sinema sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bymerthan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada ben benimkini sölemedim dimi? :)

bende el yapımı mdf kabinler yaptırdım 5 tane. herbirinede 2şe tane sony 280watt mid, 1er tane sony sonsuz twiter taktım. 2 ad 1200watt 38cm jbl bass var. sesleri beslemek için trident ev amphisi kullandım ama güç yetmeyice bir elektronikçi arkadaşıma götürdüm biraz güçlendirdi. şuanda tam güçte dinleyemiyorum (apartman şartları). ama birkeresinde arkadaşım yazlığının bahçesinde havuzbaşı partisi yaptığında oraya götürüp açık havada tam ses dinledik. herhangi bir sorun yaratmadı ve ses oldukça fazlaydı. havuzun başında birbirimizi zor duyuyorduk:):) o günden sonra odamda nekadar açabilirsem artık okadar dinleyebildim.. ama özlüyorum son sesini:):)

sağlammış baya

ooo başka evinde sistem olan yoku??

bizim arkadaş gibiymişsin usta sende.. o da bu işten zevk alıyodu.. topkapıda füze çarşısının olduğu zamanlarda gider oraya ikinci el (çoğu çalıntı:) ) kolon falan alıp kendi çapında bağlardı onları

ilk zamanlar bende öyleydim kardeş. ama bu son sistemimi özel olarak netten buldum almanyadan geldi kolonlar. mdf yide burda pandizot ustası olan bir arkadaşım var onda yaptırdım. yani litre ve akustiklerine göre yapıldı. şuan çok memnunum..... enazından çalıntı değil:):):):)

SONY STR-DE495 Receiver, Pioneer Divx player, önde 3 yollu 150W 2 adet Sony hoparlör, arkalarda 2 yollu 80W 2 adet Sony hoparlör, center ve sub'ın değerlerini hatırlamıyorum.

panasonıc rv-32 dvd player technıcs sa-dx 950 receiver panasonıc sb-wa 110 subwoofer 2 adet panasonıc 3 yollu büyük kolonlar arkada 2 adet panasonıc surround hoparlör ve son olarak panasonıc center hoparlör tabii birde sistemin hakkını veren dvd,ler gerekli 1.topgun specıal edıtıon 2. gladıator (dts) 3.savıng private ryan..

bende Logitech Z5500 var 5.1 505watt inliyor...(fotosu yok üzgünüm...)

ben yılar önce hürriyetten almıstım 2 + 1 ama profesyonel kaliteli bişey amfisi harici

everbright diye bişey ses kaliteli yanlız aşırı güçlü değil nasıl güçlendircez:)

ayrıca bass kablosundan bi paralel çekip ampul taktım bass a göre yanıp sönüyo güzel bi görüntü olusuyo

kısmetse en yakın zamanda bu cihazı almak istiyorum tavsiye edrim 2+1 LOGITECH - Z2300 200W
lz2300speakeran4.jpg

Geri