far anahtarı

yeruçağı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımda farlar sürekli açık kalıyor elektrikçi far anahtarı değişecek dedi.far anahtarında ki sis lambası düğmeleri yükseklik ayar düğmeleri falan çalışıyor. zaman zaman kendiliğinden sönüp yanıyor tek çaresi değiştirmek mi daha önce başına gelen var mı? vectra c 2004 far sensörü yok

far anahtarını söküp bı oksit sokucu ile devrelerı ve kartı güzelce temizle kurudukdan sonra bi dene olmazsa yenısını takarsın

nasıl söküldüğünü bilmiyorum ama tırnaklı olması gerek ince uçlu duz tornavida ile sağ ve solundan destekleyerek çıkması gerek ama dikkat et zedeleme yapma daha detaylı bir araştırma yap istersen illaki nasıl söküldüğü vardır

Tornavida ile sakın sokmeyin kirarsiniz.o dugmeyi iceri dogru itip saga ya da sola dogru cevirin ya da bu islemin tam tersini yapin yani dugmeyi disari dogru cekerek ..ben de unuttum simdi ama el ile sokuluyor bilginiz olsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düğmeyi sokmek birşey fayda etmez paneli sokmek lazım panelın iç kısımlerındaki koblolar falan o kısımları elden geçirmek lazım

düğmeyi sokmek birşey fayda etmez paneli sokmek lazım panelın iç kısımlerındaki koblolar falan o kısımları elden geçirmek lazım
evet bencede paneli sökmek gerek galiba

Panelden kastiniz ne.o far anahtari sokulup incelenecek mekanizma yerinden cikmis olabilir muhtemelen takili kalmistir elektronik kontaklar baska da ne olabilirki hersey far anahtarinda bitiyor.hatta anahtarin soketinden bile uclari degdirirseniz farlar yanar.tek istisnai durum aracta sonradan takilan far sensoru vs.bisey varmi ? Yada sinyal kolunda selektor yapan mekanizma bozulmus olabilir diyecem ama yanan farlar kisalar ise onu da elemis olursunuz unutmayin yanan farlar uzunlar ise sinyal kolunun bagli oldugu cim modulune kadar gider olay.o sebeple en mantiklisi far anahtarini sokup degerlendirmek..

Panelden kastiniz ne.o far anahtari sokulup incelenecek mekanizma yerinden cikmis olabilir muhtemelen takili kalmistir elektronik kontaklar baska da ne olabilirki hersey far anahtarinda bitiyor.hatta anahtarin soketinden bile uclari degdirirseniz farlar yanar.tek istisnai durum aracta sonradan takilan far sensoru vs.bisey varmi ? Yada sinyal kolunda selektor yapan mekanizma bozulmus olabilir diyecem ama yanan farlar kisalar ise onu da elemis olursunuz unutmayin yanan farlar uzunlar ise sinyal kolunun bagli oldugu cim modulune kadar gider olay.o sebeple en mantiklisi far anahtarini sokup degerlendirmek..

Yok yananlar kısa. Elektrikciye goturdum sokmedi bile baktı hep acik kaliyor far anahtarı ddgisecek dedi. Kendim bi söksemmi diyorum :)

Geri